hücumsal taktiklerle başarı eninde sonunda geliyor bu sıktı şimdi açacağım yeni takımda hemde primier lig olacak büyük ihtimalle eşortmanlı taktiğiyle yani oldukça defansif ve bir o kadarda sıkıcı bir taktikle oynayacağım.Bu fm nin maç motoru defans futbolu oynayanları eziyor bakalım uğraşacam bu sıkıcı futbol anlayıuşıyla hedefim 5 yıl içerisinde şampiyonlar ligine kalmak takım önerisi alınır
Crystal Palace veya Burnley olabilir. Kadrolar savunma ve geçişlere müsait.

hücumsal taktiklerle başarı eninde sonunda geliyor bu sıktı şimdi açacağım yeni takımda hemde primier lig olacak büyük ihtimalle eşortmanlı taktiğiyle yani oldukça defansif ve bir o kadarda sıkıcı bir taktikle oynayacağım.Bu fm nin maç motoru defans futbolu oynayanları eziyor bakalım uğraşacam bu sıkıcı futbol anlayıuşıyla hedefim 5 yıl içerisinde şampiyonlar ligine kalmak takım önerisi alınır
west ham

veresiye satan

peşin satan

Oyuna fazla giremiyorum. 3 maç daha yapabildim. Pozisyon bulup goller atabiliyoruz. Savunmamız bir parça daha iyi olabilse iyi bir yerde bitirebiliriz. Son 3 sıra düşüyor. Zayıf takımlar var aslında, düşeceğimi sanmıyorum. 10-15 civarı bitirebilirsem süper olur.

Ekli dosyayı görüntüle 149053

Ekli dosyayı görüntüle 149055

9db5l6f.png

Dün oyunu kurdum. 15 dk bakabildim.

İlk olarak Terimle Futbol Direktörü olarak devam etme kararı aldım. Kendisine bir dönem şans vereceğim.

Antrenör kadrosunu tamamen yenilemek istiyorum. Necati filan nedir allasen???

Babel Arda gibi isimleri satışa koydum. Babelin talibi çok.

Bugün bakacağız. Bir ya da 2 ortasaha alacağım. Yabancı sınırını geçen sezonki gibi yaptım bu arada. Taylan kendine takım bulsun.

3 oyuncum milli takımda diye kıbrıs futbol federasyonu kupa maçımızı erteleme teklifimizi kabul etti ağlıycam şimdi

Geri
Üst Alt