Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.308
- 17.954
- 2.228
mantıklı sıfırdan bir yapılanma için ideal bir takım ama hayvani bir para var istediğim gibi defansif kadro kurabilirim teşekkürlernewcastle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mantıklı sıfırdan bir yapılanma için ideal bir takım ama hayvani bir para var istediğim gibi defansif kadro kurabilirim teşekkürlernewcastle
işte aradığım sıkıcı ve defansif futbolu oynatabileceğim takımileride 2 hayvan
ortada 4 çalışkan oyuncu
geride 4 kalas
çizgi kalecisi
Uzun top sistemi
Duran toplarla gol arayışı
Rakibe kapanıp kitleme
Ekli dosyayı görüntüle 149076
Burnley geleneklerine bağlı kalarak kariyer yapacak bir kral yok mu aramızda?
Crystal Palace veya Burnley olabilir. Kadrolar savunma ve geçişlere müsait.hücumsal taktiklerle başarı eninde sonunda geliyor bu sıktı şimdi açacağım yeni takımda hemde primier lig olacak büyük ihtimalle eşortmanlı taktiğiyle yani oldukça defansif ve bir o kadarda sıkıcı bir taktikle oynayacağım.Bu fm nin maç motoru defans futbolu oynayanları eziyor bakalım uğraşacam bu sıkıcı futbol anlayıuşıyla hedefim 5 yıl içerisinde şampiyonlar ligine kalmak takım önerisi alınır
Ama böyle oyuncular alacaksın renktaş. Britanya asıllı arada dışına da çıkıyorlar nadir ama. Lorenzo Lucca cuk oturur bak.işte aradığım sıkıcı ve defansif futbolu oynatabileceğim takım
west hamhücumsal taktiklerle başarı eninde sonunda geliyor bu sıktı şimdi açacağım yeni takımda hemde primier lig olacak büyük ihtimalle eşortmanlı taktiğiyle yani oldukça defansif ve bir o kadarda sıkıcı bir taktikle oynayacağım.Bu fm nin maç motoru defans futbolu oynayanları eziyor bakalım uğraşacam bu sıkıcı futbol anlayıuşıyla hedefim 5 yıl içerisinde şampiyonlar ligine kalmak takım önerisi alınır
Oyuna fazla giremiyorum. 3 maç daha yapabildim. Pozisyon bulup goller atabiliyoruz. Savunmamız bir parça daha iyi olabilse iyi bir yerde bitirebiliriz. Son 3 sıra düşüyor. Zayıf takımlar var aslında, düşeceğimi sanmıyorum. 10-15 civarı bitirebilirsem süper olur.
Ekli dosyayı görüntüle 149053
Ekli dosyayı görüntüle 149055
10 kere okudum hiçbir şey anlamadımbirazdan bizim sezona geçmeden önce bende kalp var
![]()
27 gol müALLAHIMMM CİTY Mİ???
![]()
şahane saygılar sunuyorum27 gol mü