- 1 Ağustos 2009
- 46.745
- 49.046
- 4.708
İşte aradığım registayeni yıldızımızın herkes formasını alsın #10
![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte aradığım registayeni yıldızımızın herkes formasını alsın #10
![]()
![]()
Haeetakım önerim
![]()
Bitime 3 hafta kala şampiyonluğu City'e hediye ediyoruz. 8.7 ile oynayan kaleci mi olur ya
Ekli dosyayı görüntüle 149323
Ekli dosyayı görüntüle 149324

CL final??Ligde şampiyonluğu City e hediye ettikten sonra ilk defa katıldığımız CL'de finalde kupayı United'a kaptırıyoruz. Adeta bir Hector Raul Cuper performansı
Ekli dosyayı görüntüle 149356
Ekli dosyayı görüntüle 149357
ne bu oyundaki 1 gün gerçekteki 1 gün müilk transfer döneminde feghouili ve babel ile yolları ayırdık. mohamed ve assunçaonun bonservislerini aldık. juveden luca pellegriniyi kiraladık.
gerçekçi kariyerCL final??
çabuk sıkılıyorum. o yüzden az az oynuyorumne bu oyundaki 1 gün gerçekteki 1 gün mü
bi ilerlesene kardeşim oyunda
Gol atamayan Esiti'nin golüyle eleniyomuşsun bi de var ya ne gülerim Vasflixhazırsanız başlıyoruz
![]()
![]()
FM 2022 Download Area | FM Scout@Abdullah Avcı vasf bana yüz forma vb yaması lazım
full+full yükle@Abdullah Avcı vasf bana yüz forma vb yaması lazım
sortitoutsi.net
sortitoutsi.net
2.lig kırmızı ve beyaz gruptürkiye liglerinden kaç tanesi var bu yeni fmde
2.lig kırmızı ve beyaz grup
Birkaç sitede vardı diye hatırlıyorum ama elle yapılan yamalar pek sağlıklı olmuyor.3. lig yaması filan çıktı mı
çıktı bölgesel amatör ligler dahil, tek olarak kullanırsan sorun çıkmaz3. lig yaması filan çıktı mı