- 27 Ocak 2010
- 139.207
- 105.504
- 5.648
2050 yılında hangi ülkede olucam acaba 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.Lig kırmızı GS2050 yılında hangi ülkede olucam acaba![]()
stad müjdesi veren mümin bey başkan seçildi zor, avrupa süper ligi falan kurulur2.Lig kırmızı GS
staj müjdesi demek he... kapasite olayı mı, yeni bir stad mıstad müjdesi veren mümin bey başkan seçildi zor, avrupa süper ligi falan kurulur
yeni stadyum dendi şaşırdım bendestaj müjdesi demek he... kapasite olayı mı, yeni bir stad mı
Valakari’yi ben alırdım renktaş 800k ne
sözleşmesi bitiyodu maalesefValakari’yi ben alırdım renktaş 800k ne![]()
İşte Premier League bu!burnley ile defansif futbolun tillahını oynattığım sıkıcı futbolla resmen aykut hocamın 'seninle gurur duyuyorum aynen devam et ' mesajından sonra inatla hala full defansif uzun top pivata sistemle devam ettiğim bu zorlu maceraya muhtemelen önümüzdeki sezon championshipte de devam edeceğim ( Tabii yönetim kovmazsa) he bir mücize olurda manu ve liver deplasmarından 2 sounthamtan evden 3 puan olmak üzere 4 maçta 5 puan alırsam bir ihtimal kümede kalabiliriz
primier ligte4 bizim için futbolu katili diyorlar ama futbolun hücumdan ibaret olmadığını kümede kalırsam bu sene şayet kafalarına vura vura kanıtlıcam o göze hoş gelen futbol fetişistlerine.Olurda primier ligte kalırsam kadrı planlamam bile hazır 2 stoper 1 dos daha alacam bittimi hayır birde iki yönlü orta saha destek alıcam ve ondan sonra 'Tanrı primier lig yayın haklarını elinde tutan organizasyona acısın çünkü ben acımıyacam ' diyerek 3 stoper 3 dos ( 2si savaşçı ) 3 orta saha ( 1 i defansif oyun kurucu ,1 savaşçı orta saha ve 1 iki yönlü orta saha) ve pivat santraforla bu meşakatli yolda yürümeye devam edicemİşte Premier League bu!
Renktaş bu hikayelerle oyunun keyfi çıkıyor bak. Görselleri merak ediyorum umarım kümede kalırızprimier ligte4 bizim için futbolu katili diyorlar ama futbolun hücumdan ibaret olmadığını kümede kalırsam bu sene şayet kafalarına vura vura kanıtlıcam o göze hoş gelen futbol fetişistlerine.Olurda primier ligte kalırsam kadrı planlamam bile hazır 2 stoper 1 dos daha alacam bittimi hayır birde iki yönlü orta saha destek alıcam ve ondan sonra 'Tanrı primier lig yayın haklarını elinde tutan organizasyona acısın çünkü ben acımıyacam ' diyerek 3 stoper 3 dos ( 2si savaşçı ) 3 orta saha ( 1 i defansif oyun kurucu ,1 savaşçı orta saha ve 1 iki yönlü orta saha) ve pivat santraforla bu meşakatli yolda yürümeye devam edicem
Klasik fm..Takım kötü gitmeye başladı. Bakalım toparlayabilecek miyim? En kritik iki oyuncum sakat. Biri 4-5 ay daha yok.
Ekli dosyayı görüntüle 149436
Takım kalitesi de düşük lige göre, çok da enteresan değil ama leblebi gibi gol yiyoruz.Klasik fm..