O yabancı kuralıyla oynanmaz yav oyun, beni çok baymıştı geçen sene. 14 yabancı akar.
Uğurcan, Ozan Kabak, Mert Müldür ve Halil'i sabit oynatıyorum. Yedekleri ama Avrupa çapında yetersiz kalabiliyor. Wonderkidler bile kurtaramıyor çoğu zaman. GS ile hevesimi alınca EPL kariyeri yaparım zaten. Çekilecek çile değil böyle.

Uğurcan, Ozan Kabak, Mert Müldür ve Halil'i sabit oynatıyorum. Yedekleri ama Avrupa çapında yetersiz kalabiliyor. Wonderkidler bile kurtaramıyor çoğu zaman. GS ile hevesimi alınca EPL kariyeri yaparım zaten. Çekilecek çile değil böyle.

21 yaş altı oynatma zorunluluğu gelmiyor mu? Asıl o bel büküyor aslında.

22'yi hiç beğenmedim. Çok kolay geldi, hangi takımı alsan forvete pivot atıp, orta üzerinden taktik yaparak başarılı oluyorsun. Senelerdir bir zorlaştırmadılar şu oyunu. Mesela GS, FB falan alanın kolay kolay CL kazanamaması lazım. Çoğu insan daha 2 veya 3. sezonunda kazanıyor.
PC nin eskiliğinden dolayı 7 yıldır FM 2016 oynuyorum Antalyaspor ile 10 yılda kazanamadım istifa ettim Galatasaray ile 7. Sezondan itibaren falan anca kazanabiliyordum. Birçok wonderkidi de biliyorum tabi yıllardır aynı oyunu oynadığım için

21 yaş altı oynatma zorunluluğu gelmiyor mu? Asıl o bel büküyor aslında.
Türkiye kupasında denk gelmiştim bu tarz bir şeye. Çok can sıkarsa yardımcıya veriyordum maçı naparsan yap diye. Ligde ilk 11'de böyle bir şart yoktu. Altyapıdan 1-2 genco atıyorum kadroya ama olmaz da çok sıkışırsam 10 kişi yedek kullanacağıma 7-8 kişi falan kullanıyorum.

Oyun eski serilere göre kolay diyorlar, firmalar artık karını düşünüyor herkes oynayabilsin diye bazı işleri kolaylaştırıyor. Veri merkezi özelliği bu sene o olmuş her şey orada oraya göre bile hareket etsen geriye bir şey kalmıyor zaten.

Ayrıca zaman önemli şahsen bende 6–7 sene yerine 3–4 senede almak isterim. Ciddi zaman alıyor oyun.

anlık sıfatı eşgal

2066756.jpg

Oyun bana da kolay geldi bu yil, valenciayla 2. Sezon sampiyon oldum.

Maxi gomez cilgin atiyor inanilmaz

Frankfurtu 15. yapip küme düsmekten kurtardim.
Benim ile yollarini ayirmak isterken, ve erken kactigim düsseldorf ise 17. olup düstü. Beter olun

Borre manyak bir sey cikti

Bir de antrenman yönetimini iyi bir asistan alıp kesinlikle ona verin, bireysel antrenmanları siz yönetin, gözlemcilere rakip analizi yaptırıp sonraki maça özel antrenman programlarını uygulayın.

Bu üçüyle hem hızlıca takım taktiksel yatkınlığı kazanır, hem de oyuncu gelişimi hızlanır.

Bir de antrenman yönetimini iyi bir asistan alıp kesinlikle ona verin, bireysel antrenmanları siz yönetin, gözlemcilere rakip analizi yaptırıp sonraki maça özel antrenman programlarını uygulayın.

Bu üçüyle hem hızlıca takım taktiksel yatkınlığı kazanır, hem de oyuncu gelişimi hızlanır.
Admirim oyuna hilesiz başlicam diyorum her seferinde. 2 gün sonra ya Fenere ya Bjk'ye birkaç milyar dolarlık borç takıyorum :D

Ozel antrenman programi nasil ayarlaniyor

Ozel antrenman programi nasil ayarlaniyor

Rakip analizi yaptırılınca, analizi yapan kişi maça kadar o maça özel antrenman programı uygulamanı tavsiye ediyor, sağ altta çıkıyor seçenek, ona basarak uygulayabiliyorsun. Rakip takımın güçlü yönlerine çalışıldığı için gol yeme ihtimalin azalıyor.

Admirim oyuna hilesiz başlicam diyorum her seferinde. 2 gün sonra ya Fenere ya Bjk'ye birkaç milyar dolarlık borç takıyorum :D

İkisi de iyi değil aslında bir şey yapmasan da ama ben Avrupa'da iyi işler yapınca bunlar da yaptı hatta TS de yaptı, şu an Arsenal'e geçtim hem GS hem FB, ŞL gruplarına kalıyor Türkiye'den.

Geri
Üst Alt