Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Avrupa Süper Kupa maçında Psg'ye 2-1 yenildik.Gol son dklarda geldi.Golün etkisi ve golün duygusunun benzerliği bu 2 golle karışmış gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa Süper Kupa maçında Psg'ye 2-1 yenildik.Gol son dklarda geldi.Golün etkisi ve golün duygusunun benzerliği bu 2 golle karışmış gibi
![]()
1. Sezonda Sporting Lizbonla Uefa'da önce Manchester United geldi eledim ama sonra İnter geldi elenmiştim Yarı final maçında.Kupayı da o zaman onlar almıştı2. sezonumuzda şampiyonlar ligi gruplarından 2. olarak çıktık.
son 16'da kura şansı ile feyenoord ile eşleştik. feyenoordu rahatça eledik. çeyrek finalde liverpool ile eşleştik. buraya kadarmış.
kura şansım bir daha tutsa sassuolo ile karşılaşabilirdim
bizi yenen direkt şampiyondur kardo1. Sezonda Sporting Lizbonla Uefa'da önce Manchester United geldi eledim ama sonra İnter geldi elenmiştim Yarı final maçında.Kupayı da o zaman onlar almıştı![]()
Şimdi answers.microsoft.com/tr-tr Bu Link'e girip ilk cümleyi parantezle beraber yaz ilk sekmedeki cevaptaki indirme linki var onu indiren herkes nerdeyse sıkıntısını çözmüş.Konunun Link'ini atarken hata veriyo diye Link'ini atmadım..Windows, aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor. (Kod 31)
{İşlem Başarısız}
İstenen işlem, başarısız oldu.
oyunun ortasında ekran kartı muhabbetinden atıyor. sürücüyü güncelleyip tekrar giriyorum gene bir müdddet sonra atıyor . bilen anlayan varmı renktaşlar
deneyecegim renktaş saolŞimdi answers.microsoft.com/tr-tr Bu Link'e girip ilk cümleyi parantezle beraber yaz ilk sekmedeki cevaptaki indirme linki var onu indiren herkes nerdeyse sıkıntısını çözmüş.Konunun Link'ini atarken hata veriyo diye Link'ini atmadım..
2059'a kadar nasil geldin kral
ben de bilmiyorum2059'a kadar nasil geldin kral