buruk bi sevinç yaşadık

jp0ik.png

Velascoyu rekor bir bonservisle sattık. (12.5 ödemiştik)

Devre arası dönemiyle bu sezon gelenimiz gidenimiz çok oldu. 70milyon avro kadar karla kapattık.

1648894202921.webp

Sene sonu ekibimize katacağımız Arda gümbür gümbür gelmek için çalışmalarına hız vermiş Burak gösterdi videoyu bana :D

Takımı tek mağlubiyetten sonra teslim aldık.

k2LpxYE.png

c5YtBOG.png

Sporting Lizbon'da başkan kankam.Beraber futbol bile oynamışız :D Gollere kupalara sevinmişiz :D Aramızda 2 yaş var :D
sporting-lizbon-hocası-ve-başkanı-akasya-durağı-komedi-caps-1.jpeg
bragas-midfielder-ruben-amorim-celebrates-with-teammate-midfielder-picture-id159774005

Arsenale eleneceğiz buraya kadarmış ama olsun Benficaya koymak yetti.

Gençlerimi nasıl elde tutacağım onu bilmiyorum. :/
Biraz sert ol yav :D Bi tane lavuk bi futbolcu vardı bonservissiz aldığım oynatmıyom diye gitmek istedi göndermedim daha sonra 2-3 maç oynattım baktım güzel bi teklif var 16 milyon euroya sattım :D

yüksek meblağlara dayanamam satarım :D sürekli genç oyuncu arıyorum satılabilecek oyuncuları şimdiden yedekliyorum
Biraz sert ol yav :D Bi tane lavuk bi futbolcu vardı bonservissiz aldığım oynatmıyom diye gitmek istedi göndermedim daha sonra 2-3 maç oynattım baktım güzel bi teklif var 16 milyon euroya sattım :D

yüksek meblağlara dayanamam satarım :D sürekli genç oyuncu arıyorum satılabilecek oyuncuları şimdiden yedekliyorum
Aynen hep iyi oyuncular el altında olacak listende.Bu ara çok para harcadık 40 milyon euroluk oyuncuya 14 milyon euro bulamadık başka takım aldı.Fırsat kaçtı..

Şu başlığı sürekli upluyorsunuz indirip oynamak istiyorum sonra fiyatını görüp vazgeçiyorum

Yusuf Demir'in alternatifini de Yusuf'u satmadan kadromuza cüzi bir ücrete (13.75) katmıştık. Geleceğin süper yıldızlarından

5. İskandinav futbolcum oldu

1648971866515.webp

Geri
Üst Alt