Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
10 milyon euro komisyonumu alayım yalnız kulüpteki çakallara gönderme bana gönder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 milyon euro komisyonumu alayım yalnız kulüpteki çakallara gönderme bana gönder
Menajerlere yedirdim bile o parayı10 milyon euro komisyonumu alayım yalnız kulüpteki çakallara gönderme bana gönder![]()
İlla kapına mı dayanalımMenajerlere yedirdim bile o parayı![]()
parayı menajerlere gömdüğünü 15 sayfa öncesinden yazmış idik @Onur KaraKimin cebine gidiyor o para hea?
var ki yediriyoz Naclparayı menajerlere gömdüğünü 15 sayfa öncesinden yazmış idik @Onur Kara
var ki yediriyoz Nacl
Ben şu an ülkeye gelemem Naci ile görüştüm anlaştım.10 milyon euro verecektin bu 12 milyon euro oldu.Naci'ye 2 milyon euro ikna parası verecez.Ndiaye presi kapında aç kapıyıvar ki yediriyoz Nacl
Ben şu an ülkeye gelemem Naci ile görüştüm anlaştım.10 milyon euro verecektin bu 12 milyon euro oldu.Naci'ye 2 milyon euro ikna parası verecez.Ndiaye presi kapında aç kapıyı![]()
Parayı ver salalımbeni bi salın
Sahte banka reklam paralarıyla gelme kardo
Başkan pezevengine dedim ki antrenman tesislerini geliştir geliştirmedi ben de bastım istifayı. Hıyara bak 10 mlik harcamayı çok gördüBiraz ülkemizin havasını al knk sonra geri Avrupa'ya gelirsin.Güzel işler yaptın bi de güzel para bırakmışsın helal olsun..
İyi yapmışsın knk bunlar bunu hak ediyoBaşkan pezevengine dedim ki antrenman tesislerini geliştir geliştirmedi ben de bastım istifayı. Hıyara bak 10 mlik harcamayı çok gördü
Bu işler böyle yenisini yetiştir sende.ben topçuyu yetiştireyim bir yerlere getireyim siz hemen çöküp kafasını karıştırın
Ekli dosyayı görüntüle 156198
Romanyalı oyuncuları severiz kardo.Komisyonu hep iyidirben topçuyu yetiştireyim bir yerlere getireyim siz hemen çöküp kafasını karıştırın
Ekli dosyayı görüntüle 156198
kolay mı sürekli öyle topçu bulmakBu işler böyle yenisini yetiştir sende.
hagiye komisyoncu mu diyorsun???!!!Romanyalı oyuncuları severiz kardo.Komisyonu hep iyidir![]()
Oyunda Becali ile ortağımdır bana çok kez para kazandırdılarkolay mı sürekli öyle topçu bulmak
gerçi buluyorum ama yine de zor
hagiye komisyoncu mu diyorsun???!!!
Menajer çetesi heaaaaOyunda Becali ile ortağımdır bana çok kez para kazandırdılarEn az bi 16-20 tane Sporting Lizbon'a oyuncu alıp satmışımdır.2 milyon euro alıp 2 seneye 10 milyon euro üstüne satıyom 16 milyon euro falan
![]()