Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ savunma futboluna da@Vasfi Vural paslı oyunda takımda muazzam bitiricilik sorunu vardı özellikle icardi paso karşı karşıya kaçırıyordu, yüksek tempo uzun top önde baskı 4-2dos-1oos-3fwye döndüm son 4 maçta 15 gol attım. Bu oyunun pas futboluna garezi var sanırım
Fena kanka harbi ya, takımı önde basmaya çevirdim uçmaya başladı. İcardi hattrick attı manyakmış+ savunma futboluna da
mertens bende acayipMertens hep sakat hiç yararını göremedim, aralık ayında ben mutsuzum demeye başladı iyileşmiyor bi türlü, krasnodara gidecekmiş beyefendi
Takımı formda tutmak çok zor ya, birini oynatsan öbürü küsüyo, sürekli rotasyon şart bu takımayaz transfer yamasını yükledim
okan buruk'un işi çok zormuş
kimi oynatacağını şaşırıyor insan
mata rotasyonda en az süre verdiğim adam oldu maalesefTakımı formda tutmak çok zor ya, birini oynatsan öbürü küsüyo, sürekli rotasyon şart bu takıma
Forvet arkasında mata kimseye vermiyor formayı bendemata rotasyonda en az süre verdiğim adam oldu maalesef
gomise lisans çıkaramadım![]()
Boey sağ bekte yardırıyor, duboisi sol bek ve stoper kullanıyorum mecburiyetten. Bazen ön libero bile yapıyorum adam vermiyor sağ bekigsmiz oyununun bugu olmuş vaziyette
Sal gitsin. Yabancı yok oradaMertens hep sakat hiç yararını göremedim, aralık ayında ben mutsuzum demeye başladı iyileşmiyor bi türlü, krasnodara gidecekmiş beyefendi
Eyüpspor'un Rusya şubesi.
Sürekli hazırlık maçı ayarla. Takvimdeki aralara serpiştir. Yoksa kimse tatmin olmaz.Takımı formda tutmak çok zor ya, birini oynatsan öbürü küsüyo, sürekli rotasyon şart bu takıma