Boey Topsuz alan dribling
Kerem duran top orta açma pas (adam asist kralı)
Torreira hız güç
Nelsson sadece kafa değil profil full hatalı
Kaan hız

Geçen senden devam edenlerin profilleri sıkıntılı olanlar, yeni transferleri güncelleme sonrası değerlendirmek lazım İcardi dışında takımda kafa vuran oyuncu yok profilleri yapmışlar resmen.

Biz topçu aldıkça o topçuları leş yapıyorlar, normalde versiyonda 5 yıldır ilk sezon kendi haline bıraksan fb veya bjk şampiyon oluyor, art niyet aramamak zor

Sinan Yılmaz

@sinan_yilmazz

GS'ın tek araştırmacısı ben değilim. GS'ın 2 araştırmacısı var ve son kararı da ülke şefi veriyor. Profillerde benim de katılmadığım özellikler oluyor. Buna karşın saydığın üç isim de geçen seneye göre yükseltildi.

Geçsinler ya bazı şeyler yoruma açıktır ama Nelssonla Boey iş bilmezliği apaçık öne serdi

1.84lük stoper reelde Corbelius ve Giraud’u hava toplarında alt etmişken o heading ve jumping nasıl verilebilir, kendi liginde Szalai vs gibi 1.90 üstü adamlardan daha çok kafa topu kazanan adam

Boey nasıl dribblingde bu kadar zayıf olabilir

Ziyech bitiriciliği nasıl 10 olabilir

Sinan yılmaz kabul et artık büyük s*ç*yorsun. Önceden belli etmeden yapıyordun ama artık göze soka soka yapıyorsun bu nedir yav. Nelsson tamam hava toplarında iyi değil ama hücum hava toplarında iyi değil, savunmada karşılamada gayet iyi. Maçı unuttum sadece bir maçta baya ezilmişti bi forvete. Boeyde de baya saçmalamışlar. Torreira hız 9 nedir abi adamın kaç defa kaç metre geriden rakibe yetişip atak kesmişliği var. Hızı 9 olan bir adam alpaslan öztürk gibi takılır

Bir önceki sene uefa gruplarını namağlup bitirmiş, barca ya kök söktürmüş
Geçen sene rekorlar kırararak şampiyon olmuş takımın as stoperinin kafa 10
Sağ bekinin dribling tek haneli.
Sizin yaptığınız çalışmayı rambo okan da yapar şerefsizler.
Bir de şu var senin taraftarın yok Danimarkalı semih kaya filan gibi yorumlar yaparsa bu itler de bunu fırsat bilir.

Bir önceki sene uefa gruplarını namağlup bitirmiş, barca ya kök söktürmüş
Geçen sene rekorlar kırararak şampiyon olmuş takımın as stoperinin kafa 10
Sağ bekinin dribling tek haneli.
Sizin yaptığınız çalışmayı rambo okan da yapar şerefsizler.
Bir de şu var senin taraftarın yok Danimarkalı semih kaya filan gibi yorumlar yaparsa bu itler de bunu fırsat bilir.
Semih Kaya nin prime fm profili Nelson dan kat kat iyiydi bu arada. Keşke Semih gibi yapsalardi o zaman. Düpedüz art niyet var. Ardanin kafa 11 ken kimse Nelson un 10 olmasını aciklayamaz. Kafasi bu kadar kötü olsa bu adamı yedek milli takıma bile cagirmazlar

Burak Yılmaz in hoca profilini Okan buruktan iyi yapmışlar ahahah sizin şerefinizi ben serefinizi. Acilen yetkili bir merci bulun şikayet bombardimani yapmak istiyorum sadece yol gösterin bana.

Semih Kaya nin prime fm profili Nelson dan kat kat iyiydi bu arada. Keşke Semih gibi yapsalardi o zaman. Düpedüz art niyet var. Ardanin kafa 11 ken kimse Nelson un 10 olmasını aciklayamaz. Kafasi bu kadar kötü olsa bu adamı yedek milli takıma bile cagirmazlar
160 lık toreirra ile aynı kafa vuruşu
ttttt-png.223116

160 lık toreirra ile aynı kafa vuruşu
ttttt-png.223116
İsmail kartal taktik 14 Okan buruk taktik 10 😂
İsmail kartal savunma 16 Okan buruk 6

Başka hiç birşey yazmicam lanet olsun böyle oyunu p.c edenlere. Haram zıkkım olsun bunlar bu işten para kazaniyorlarsa. Allah kahretsin böyle düzeni

Belirli ülke puanları varmış onlar geçilemiyormuş ondan ötürü mesela kafa vuruşunun 10 yerine 12 olmasının çok bir farkı yokmuş. Başka özelliklerden arttırınca oyun içi etkisi daha fazla oluyormuş demişti geçen sezon profil yorumlarken.
Hak verdiğim kısım boeyde mesela. Fizik o kadar iyi ki yaldır yaldır gidiyor kimse tutamıyor iyi de dribling yapıyordu geçen sezon, bu sezon da öyle.

Ama geçen sezonlardan beri bu herifin iyi profil yapmadığını ya da yapamadığını belirtmiş idik

İsmail kartal taktik 14 Okan buruk taktik 10 😂
İsmail kartal savunma 16 Okan buruk 6

Başka hiç birşey yazmicam lanet olsun böyle oyunu p.c edenlere. Haram zıkkım olsun bunlar bu işten para kazaniyorlarsa. Allah kahretsin böyle düzeni
fm nin twitter hesabı var. oradan belki şikayet olayına geçebilirsin.

arkadaslar ben bu oyunu ilk kez almayi dusunuyorum. baslik da 6 kasimda cikiyor yazilmis bu dogru mu yoksa cikti mi oyun?

Geri
Üst Alt