Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.536
- 95.525
- 4.978
beğeniyor musun küfürlerimi?Yol yakınken başla. Küfür haznende iyi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beğeniyor musun küfürlerimi?Yol yakınken başla. Küfür haznende iyi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Al gitsin yenisini ne olcekbizim topcular fm24 e gore nasil var mi bir kiyaslamasi?
fm 23 data ile baslayayim diyorum
Avrupadakiler gelmeyi tercih etmiyor genelde, güney amerikalılar da eh işte.gozunun yasina bakmam 150m euro mu?
Genel olarak topçulara yüksek fiyatlar mı veriyorlar?Avrupadakiler gelmeyi tercih etmiyor genelde, güney amerikalılar da eh işte.
Boey’i de 50ye sattım, oyuncuyu satmadıkça ciddi bedeller teklif ediyorlar, Arabistan takımları özellikle.
Yani bir noktada iş paran var ama iyi oyuncu alamıyorsuna dönüyor.
araplar veriyor ok?Genel olarak topçulara yüksek fiyatlar mı veriyorlar?
araplar veriyor ok?
icardi'ye 30 civarı vermişlerdi 60 istedim tak diye verdiler
onurum updateten sonra düzeldi mi oyun bir miktarIcardi formsuz. Satamayacam galiba
wanda ile mi küstüler? tek sebebi oIcardi formsuz. Satamayacam galiba
Valla zerre anlamıyorum oyun düzgün mü değil mionurum updateten sonra düzeldi mi oyun bir miktar
Oyuna bu tip duyguları kattılarsa bku yedik. Icardiye izin vereyim en iyisiwanda ile mi küstüler? tek sebebi o
yenge ile romantik bir gece ayarla Icardi yeOyuna bu tip duyguları kattılarsa bku yedik. Icardiye izin vereyim en iyisi
Aklıma fifa manageri getirdin şimdi ya. Orda evleniyordun da komple bir kariyer vardıyenge ile romantik bir gece ayarla Icardi ye
he çocuğun filan oluyordu. ben dilendiriyordum onları transfere para bulmak içinAklıma fifa manageri getirdin şimdi ya. Orda evleniyordun da komple bir kariyer vardı![]()
İlk sezon sonunda mı geliyor teklifler?Araplar sayesinde ihya olduk. Gelen parayla deli takım kurdum.
-Kaça satarsın bunu?
+100 milyon euro habibi.
-Sar.
bayrakları bayrak yapan üstündeki kandırvatanı da böyle böyle sattınız