Torreira 50m avroya Newcastlea gitti.

Kimi alacağım yerine?
Eyüp Aydın takımdaysa, onu değerlendir derim. Müthiş gelişti bende. 50 milyon euro civarlarına Premier League'e satmıştım kendisini.

Ayrıca yerli kontenjanından elin rahat etsin istersen, Can Bozdoğan'ı da alabilirsin oraya. O da yerli oyuncular arasında mevkisinin en iyilerinden.

Çok topçu var orta sahaya
isim alalım?
Eyüp Aydın takımdaysa, onu değerlendir derim. Müthiş gelişti bende. 50 milyon euro civarlarına Premier League'e satmıştım kendisini.

Ayrıca yerli kontenjanından elin rahat etsin istersen, Can Bozdoğan'ı da alabilirsin oraya. O da yerli oyuncular arasında mevkisinin en iyilerinden.
eyüp'e şans veriyorum ama daha potansiyellisi lazım. yabancı sınırını kaldırdım zaten sevmiyorum öyle oynamayı. realiteden uzaklaşalım azıcık. cana da bakacağım.
Mannsverk'i al ajaxtan.
hmm güzel fikir

İyi antrenör kadrosu
İyi duran top hocası
Uyumla yatkınlığı idmanları iyi bir asistana bırakıp arttırma
Takıma uyumlu formasyon
25-30 kişilik kadro, birazı altyapı

Bunlara dikkat edince üst takımları da yenmek mümkün oluyor.

Oyuncu almak, maaşlar yüksek ama bu bir sorun.

isim alalım?

eyüp'e şans veriyorum ama daha potansiyellisi lazım. yabancı sınırını kaldırdım zaten sevmiyorum öyle oynamayı. realiteden uzaklaşalım azıcık. cana da bakacağım.

hmm güzel fikir
Bayadır oynamıyorum isim yok aklımda ben 20 milyona genduzi çekmiştim 30 a Fabio viera bi tane so almıştım da isim gelmedi

Kaiky yi alan var mi serbest kalma bedeli cok düsük geldi?

Geri
Üst Alt