- 30 Temmuz 2009
- 12.346
- 6.594
- 1.823
journeyman kariyerimiz azerbaycan en alt ligde başladı
![]()
![]()
Bu bir azimdir mesela. Adanmışlıktır. Azerbaycan'ın en alt liginden takım almak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
Çok ilginc bir fantezi cidden. Ben en fazla 2.ligten takim aliyorum cokta kotu oynadigim icin genelde basarisiz olurum.Bu bir azimdir mesela. Adanmışlıktır. Azerbaycan'ın en alt liginden takım almak.
Bu bir azimdir mesela. Adanmışlıktır. Azerbaycan'ın en alt liginden takım almak.
büyük ligden bi takımın hemen menajeri olmak keyif vermiyor, lisanssız amatörden başlamak daha keyifli, türkiye bal liginden başlıycam aslında ama süper lig sürekli 20 takımda sabitleniyor o yamalarda bende kıbrıs veya azerbaycan alt liglerini tercih ediyorum.Çok ilginc bir fantezi cidden. Ben en fazla 2.ligten takim aliyorum cokta kotu oynadigim icin genelde basarisiz olurum.
![]()
![]()
Ben daralıyorum alt ligden takım alınca. Böyle bir bunaltı geliyor.Çok ilginc bir fantezi cidden. Ben en fazla 2.ligten takim aliyorum cokta kotu oynadigim icin genelde basarisiz olurum.
önceki kariyerde qaradağ - qarabağ (konferans lig) - galatasaray - valencia şeklinde bir ilerleme yapmıştım bence keyifli, şimdi şahdağ ile 5 sene içinde qarabağ'a rakip olup azerbaycan ligi şampiyonluğu olmak var belki daha sonra başka takıma gider napıyor bu şahdağ diye bakarım.Ben daralıyorum alt ligden takım alınca. Böyle bir bunaltı geliyor.
Özelliksiz oyuncular, kasa bomboş falan, "Cebime para mı koyuyorlar arkadaş ben buna niye bu kadar emek vereyim, saatlerimi, günlerimi harcayayım?" düşüncesine giriyorum![]()
fm mi oynuyon sentakımdaki herkesten fayda sağlıyorum.. tete 1 gol 2 asistt!!
Ekli dosyayı görüntüle 260913
hocamm takımınızın bekleriniz kim??
- trt mi siz? hemen söyleyeyim. angelino ve boey
peki beklerinizin yedeğinin olmaması sizi zorluyor mu ?
- kim söylüyor kardeşim size yedeği yok diye mal mıyım beN????!!!!
affedersin efendim..
- tabi ki yedeğimiz var. kaanı sağ bekte deniyorum solda ise kazımcan ama yeni transferimiz zeki bizi üst seviyeye taşıyacaktır.
yeni transfer müjdesi mi? harikaymış hocamm
-zeki paslanmaz çünkü çelik (gülerek)
Evet ağabeyfm mi oynuyon sen
indirdim fakat touch a göre bi ton gereksiz detay var o yüzden oynamayacam Toch oynamaktan devam edecem gibi duruyor. keşke pcye de fm tocuh çıkarsalar diyorum.
Transferle beraber kadronu müsaitsen paylaş da yorumlayalım reis..harbi milan kariyerindeyiz
sezon başı transferi kapatıyorum aynı kadrolarla oynayalım diyeTransferle beraber kadronu müsaitsen paylaş da yorumlayalım reis..
Bizim arkadaş Reijnders'i sol bek yaptı.Theo Hernandez'i de satmış Pl'ye..sezon başı transferi kapatıyorum aynı kadrolarla oynayalım diye
kadro aynı yani