En son fm2016 oynadım 2021 yılına kadar oynamıştım PC kötü olunca hiç üst versiyonu ile uğraşmadım. Şimdi yeni PC aldım indirdim. Önerilere açığım çok değişen durum vardır muhtemelen.

En son fm2016 oynadım 2021 yılına kadar oynamıştım PC kötü olunca hiç üst versiyonu ile uğraşmadım. Şimdi yeni PC aldım indirdim. Önerilere açığım çok değişen durum vardır muhtemelen.

başlamadan önce almanya milli takımı falan sahte oyunculardan oluşuyor mesela wirtz'i almanya milli takımında görmek için lisans yamasını yapın ki gerçekçi olsun. napoli adı başka bi isim, man utd man ufc diye geçiyor fln

önce şunu kurun

daha sonra şunu kurun daha gerçekçi bir deneyim sunuyor oyunda

bu 2 eklenti elzem.

başlamadan önce almanya milli takımı falan sahte oyunculardan oluşuyor mesela wirtz'i almanya milli takımında görmek için lisans yamasını yapın ki gerçekçi olsun. napoli adı başka bi isim, man utd man ufc diye geçiyor fln

önce şunu kurun

daha sonra şunu kurun daha gerçekçi bir deneyim sunuyor oyunda

bu 2 eklenti elzem.
Teşekkür ederim

Kurulabilir bence de, nasıl oluyor o iş yav, ben çok eskide kaldim
İsim-şifre ile lobi kuruyorsun, aramadan isteyen katılabiliyor. Lobi kurulur, şifre de katılımcılara özel mesaj ile iletilir, herkesin müsait olduğu gün ve saatlerde de toplanılıp oynanılır. Hatta yayın da açılabilir

İsim-şifre ile lobi kuruyorsun, aramadan isteyen katılabiliyor. Lobi kurulur, şifre de katılımcılara özel mesaj ile iletilir, herkesin müsait olduğu gün ve saatlerde de toplanılıp oynanılır. Hatta yayın da açılabilir

Yapılabilir o zaman

O taktik geniuslar gelsin hocam @Aras Şimşek , FT tarzı motivasyonu benimseyecegim

Lan olm yaaaa :uhu:

Oliveiraya bir sonraki macta oynatacam diye umut verip her mac kadroya almayin beyler ayrica lakap takin gavat mavat allahin serosu vs gibi goriym sizi anasini belleyin bu allahin paragozunun

Steam hesabımda var zaten. Çıktığı dönem almıştım ama her sene Epic Games'de bedavaya düşünce, bi de Epic Games hesabımdan alıyorum dursun diye. Böyle de bir huyum var. Koleksiyon işi.

takımdaki herkesten fayda sağlıyorum.. tete 1 gol 2 asistt!!

1725648485818.webp

hocamm takımınızın bekleriniz kim??
- trt mi siz? hemen söyleyeyim. angelino ve boey

peki beklerinizin yedeğinin olmaması sizi zorluyor mu ?
- kim söylüyor kardeşim size yedeği yok diye mal mıyım beN????!!!!

affedersin efendim..
- tabi ki yedeğimiz var. kaanı sağ bekte deniyorum solda ise kazımcan ama yeni transferimiz zeki bizi üst seviyeye taşıyacaktır.

yeni transfer müjdesi mi? harikaymış hocamm
-zeki paslanmaz çünkü çelik (gülerek)

journeyman kariyerimiz azerbaycan en alt ligde başladı

130845.png
KI8qoAPOgnzRLPIXgUOZ3oOhAu2tcYbjHOnyKfRv.jpg

Geri
Üst Alt