Ferhat Ayyıldız
Kırmızı Üye
- 16 Şubat 2021
- 1.537
- 1.253
- 603
En son fm2016 oynadım 2021 yılına kadar oynamıştım PC kötü olunca hiç üst versiyonu ile uğraşmadım. Şimdi yeni PC aldım indirdim. Önerilere açığım çok değişen durum vardır muhtemelen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son fm2016 oynadım 2021 yılına kadar oynamıştım PC kötü olunca hiç üst versiyonu ile uğraşmadım. Şimdi yeni PC aldım indirdim. Önerilere açığım çok değişen durum vardır muhtemelen.
Teşekkür ederimbaşlamadan önce almanya milli takımı falan sahte oyunculardan oluşuyor mesela wirtz'i almanya milli takımında görmek için lisans yamasını yapın ki gerçekçi olsun. napoli adı başka bi isim, man utd man ufc diye geçiyor fln
önce şunu kurun
![]()
Football Manager 2024 Real Names Licence Fix | FM Scout
FM24 real names fix. Fix fake name of competitions, clubs and awards with their real names in Football Manager 2024. Fix works with your current FM 2024 saves.www.fmscout.com
daha sonra şunu kurun daha gerçekçi bir deneyim sunuyor oyunda
![]()
FM24 Increase Realism Megapack by Daveincid | FM Scout
This megapack improves various in-game parameters in over 220 nations to take the realism of Football Manager to the next level!www.fmscout.com
bu 2 eklenti elzem.
Okan istifaSezona boey gonderilmeden önce basladim yemin ederim o kadro buna 10 basar. Angelino efsaneymis
lig kursak nasıl olur aslında yav hazır bedavayken ? Kerem aktürk alır recep timura futbol öğretirdim tabii oynamasını biliyorsa
İsim-şifre ile lobi kuruyorsun, aramadan isteyen katılabiliyor. Lobi kurulur, şifre de katılımcılara özel mesaj ile iletilir, herkesin müsait olduğu gün ve saatlerde de toplanılıp oynanılır. Hatta yayın da açılabilirKurulabilir bence de, nasıl oluyor o iş yav, ben çok eskide kaldim
İsim-şifre ile lobi kuruyorsun, aramadan isteyen katılabiliyor. Lobi kurulur, şifre de katılımcılara özel mesaj ile iletilir, herkesin müsait olduğu gün ve saatlerde de toplanılıp oynanılır. Hatta yayın da açılabilir

Fm draft gecesi yapılacakmış katılıyorsun dimi. Göster fm uzmanlığını.bedavacılardan da nefret ediyoruz
ben sevmiyorum faradım öyle şeylerFm draft gecesi yapılacakmış katılıyorsun dimi. Göster fm uzmanlığını.