St Pauli/Liverpool Kariyeri | 19/20 Sezonu

Anıl Kıraç

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
FC_St_Pauli.png

Başka bir forumda paylaştığım kariyeri buraya da taşımaya karar verdim. Şu anda 5. sezonumdayım. İlk seneyi lider tamamlayarak Bundesliga I'e yükseldik ve orada 2 senelik bir kümede kalma serüveninin ardından geçen seneyi orta sıralarda tamamladık.

Bu sene ise yönetim yine orta sıralarda bitirmemizi istedi, ancak devre arasına kadar sürdürdüğümüz başarılı performansımızın ardından bir seçenek daha sundular ve üst sıralara yakın bir yerde bitireceğimiz sözünü verdim.

Kadromuz ve genel olarak kullandığımız taktik şu şekilde:

lZqcAsg.jpg

En önemli oyuncularımızdan biri FB'de mutsuz olduğundan ötürü sözleşme yenilemeyen, geçen sene devre arasında imza attırıp sezon başında takıma kattığımız Moussa Sow :)

pOtpxWp.jpg

Diğer önemli oyuncularımız ise 2 sene önce yine Sow transferinde olduğu gibi bonservissiz olarak takıma kattığımız Ferreyra ile Mehdi Carcela:

5ppr56m.jpg

k6EDHZc.jpg

Ek olarak gözlemci ağımızın 16 yaşında bulduğu ve son birkaç maçtır takıma adapte etmeye çalıştığımız genç yetenek Curran :)

vwehh00.jpg

Lig ve kupadaki durumumuz:

ASWXLMW.jpg

YmWhklx.jpg

Devre arasında anlaştığımız, gelecek sezon başında takıma katılacak olan transferlerimiz:

ltUb1US.jpg

J0Fs3uj.jpg

GpeWpdm.jpg

WAUKx73.jpg

Buraya yazdıktan sonra işler ters gitti biraz :D Kupadan elendik ve ligde üstüste gelen Schalke-Leverkusen maçlarından da puansız dönünce biraz aşağıda tamamladık sezonu. Neyse, teselli olarak seneye doğrudan UEFA gruplarına katılacağız, güzel bir heyecan olacak.

yoCsAA0.jpg

GS de Allah kerim Fatih Terim nidalarıyla dağıtıyor ortalığı :D

YA1R4pW.jpg

Bu FM 2013 dimi? Bende böyle bir kariyer yapmak istiyorumda takım bulamadım uygun şuana kadar :D

Birde şu takım logolarını filan nereden bulabilirim? yamasını

sen futbol biliyor musun da fm oynuyorsun

Nancy ile kariyer yapınsana yiyorsa :D

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bu sene kiralık olarak forma giyen De Ceglie'yi bonservisiyle takıma kazandırdık:

KQYpzAw.jpg

Terim'e de nazar değdirdik :D

gicQttO.jpg

Gerçi Fotomaç haberiymiş pek de itibar edilmez ama :D

Ligin ilk haftasında Münih ile karşılaştık, zor geçen maçta öne geçmemize rağmen üstünlüğümüz koruyamadık ama bunu kayıp değil kazanç olarak görüyorum.

uERMtQp.jpg

Geri
Üst Alt