St Pauli/Liverpool Kariyeri | 19/20 Sezonu

nKFPsno.jpg

Bundan sonraki Augsburg maçında rakip menajer ne derse desin yorum bölümüne "olsun, biz de sizi 6-0 yenmiştik" diyebilirsin

Böyle fikstür mü olur ayıptır ya ayıp. Allah'tan garantiledik gruptan çıkmayı.

VecEJ6C.jpg

Moussa Sow, St. Pauli efsanesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor :016: Henüz devre arasına yeni girdiğimiz dönemde gelen haber bunun göstergesi:

tp09Z8i.jpg

Bu haberin ardından oynadığımız Anzhi maçını da boş geçmedi ve 2 güzel gol attı, birini YouTube'a yükledim buyrun:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=aYh1IVHA7Tk[/media]

AL 2. turunda Maritimo ile eşleştik, turun galibi Lyon - Prag maçının galibiyle eşleşecek.

mIHUTfR.jpg

Bilgisayarda böyle değildi yakındaki tribünler gözükmüyordu, niye öyle olmuş anlamadım :D

Sow gol atınca yükle hemen. İnsan bir Burak Yılmaz ne yapmış, Galatasaray kaç sene şampiyon olmuş bakıp koyar.

Devre arasına girdik, bu aynı zamanda bonservissiz oyuncu kapma döneminin de başlangıcı oluyor, en sevdiğim dönem :D Şimdi maçlara biraz ara verip transferlere yoğunlaşma zamanı :D

dk608Fw.jpg

jw5Tkfo.jpg

Bu arada Terim'in Villareal macerası 4 ay sürmüş ve oradan kovularak Liverpool'a geçiş yapmış :D Ama GS tam gaz devam etmekte, Burak Yılmaz yine gol krallığında zirvede :D

yDRCgE7.jpg

UxnByMS.jpg

Kaç ekran görüntüdür dikkatimi çekiyor Matip akıyor Şalke'de onu koparmaya bak bi şekilde taş gibi defans

Öyle bir şey olması için önce Barça'nın falan başına geçmem lazım :D

BamL9Ld.jpg

Eboue reis:

ejWrxpy.jpg

Kullandığın taktiği uzun zaman ben de kullandım. DMC'leri sağlam tutup kanatlara ortalamanın üstünde adamlar alınca takır takır işliyor. Rakibin güçlü olduğu maçlarda defansif yönü iyi olan kanatları sürmeni tavsiye ederim. Kolay maçlarda hücum yönü yüksek olanlar işi hallediyor zaten.

anıl kardeşimizin en önemli oyuncusu vatani görevini yapmak için ülkesine gitmiş. hayırlı tezkereler

BT_26x4CcAAc2zO.png

İki önemli oyuncu ile anlaştık, eylemlerimiz sürecek!

Sa8EA2R.jpg

nxIFT4P.jpg

Bir genç yetenek daha St. Pauli'de parlayacak:

1grAhYc.jpg

Geri
Üst Alt