St Pauli/Liverpool Kariyeri | 19/20 Sezonu

Sow'u almış, İsmail Köybaşı'yı almış. Bizim Burak'ımız, bizim Emre Çolak'ımıza dokunmamış.

Tam bir =

tumblr_lsnqwtIRdh1r085xlo1_500.gif

Yemleyelim.

Yanlız Emre ve Burak çok kötü FM'de ya :D Hiç bir sezonumda iyi oynamadılar.

Avrupa Ligi grupkarı belli oldu, zor ama keyifli bir mücadele bizi bekliyor. Taraftarın ve yönetimin beklentisi ikinci olup bir üst tura çıkmamız, bakalım başarabilecek miyiz...

5um4aK1.jpg

Anıl bu lig isimlerine yama aynı linkte varmı? Logoları filan yaptımda lig isimlerini filan ayarlayamadım.

Hocam bende orj oyun var steamden almıştımda onda nasıl ayarlarız logoları vs

Ferreyra'nın 3 aylık sakatlığı moralleri altüst etse de :(

8xaIOU8.jpg

Yerine oynayan genç yeteneğimiz Quieti'nin müthiş performansı ile gelen galibiyet yüzlerde gülümsemeye yol açtı:

nKFPsno.jpg

Cheatermısın? St.Pauli ile Bayern Munchene nasil 1-1 kaliyorsun? Save Exit Load mu yapiyon yoksa

Galip gelsek iyi olurdu ancak 1-0 geride olduğumuz sırada kalecimizin penaltı kurtardığı bir maçta 1 puan da fena sayılmaz.

No5d4Zi.jpg

olampig dü lyon ile yapin yiyosa.

neyse transferleri begendim. seneye 3. olursun artik

Yönetimden ibretlik ek bütçe geldi, başkana girişecektim az daha ama asistan engelledi.

8DwfZH1.jpg

Bir güncelleme yapalım, son maçta Dortmund'a adeta futbol dersi vererek evine gönderdik:

tmTGLEo.jpg

Ligde istediğimiz sıranın birkaç basamak altındayız. Yönetim için bu sıralar yeterli olsa da hedefim ilk 3 içerisine girip doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Mali olarak takıma çok katkısı olacaktır.

7UZfX1b.jpg

Geri
Üst Alt