- 5 Eylül 2014
- 84.901
- 70.842
- 4.513
mezzela mı oyun kurucu mu oynatsam diye düşünüyorumBizim arkadaş Reijnders'i sol bek yaptı.Theo Hernandez'i de satmış Pl'ye..
şu an sakat 2 hafta daha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mezzela mı oyun kurucu mu oynatsam diye düşünüyorumBizim arkadaş Reijnders'i sol bek yaptı.Theo Hernandez'i de satmış Pl'ye..
Oraya daha Skor yapacak 1'ini alman daha iyi olur bence reis.Bizim arkadaş 10 Numara'da Arda'dan iyi verim alıyo.Ucuza almıştı satın alma opsiyonuyla kiralık tarzı..mezzela mı oyun kurucu mu oynatsam diye düşünüyorum
şu an sakat 2 hafta daha
25 çıkana kadarOraya daha Skor yapacak 1'ini alman daha iyi olur bence reis.Bizim arkadaş 10 Numara'da Arda'dan iyi verim alıyo.Ucuza almıştı satın alma opsiyonuyla kiralık tarzı..
Tam da Şl'de 3.olup Uefa Avrupa Ligi'ni almalık 1 kadron var..25 çıkana kadar
harbi mi lan kariyerindeyim @Vasfi Vural
çalışmalarımız tam gaz devam ediyorTam da Şl'de 3.olup Uefa Avrupa Ligi'ni almalık 1 kadron var..
geçen seneki transferler derken boey takımda mıydı?GS kariyerine geçen seneki transferler + Zeki ve Sara aldım. Sara sezona fırtına gibi girdi.
Ya ben bir mod seçtim geçen sene hangi transfer hangi gün olduysa o gün oluyor. Mesela 4 Eylül'de Sanchez Ndombele gelecek, Boey ile Angelino ocakta gidecek Aurier, Kohn ve Vinicius gelecek falan. Sağlam bütçe vermişler ya bir iki adam daha alınır ama yabancı kontenjanı var. Kerem D yabancı sayılıyor.geçen seneki transferler derken boey takımda mıydı?
bana 5 milyon bütçe verdi onunla da ancak zekiyi alabildim.
beni çok yoruyordu. tüm yetkileri başkana ve cenk ergüne verdim.Oyun içi editör lazım bana yav. Saçmalıklara katlanamıyorum çünkü müdahale etmem lazım.
Ha bir de logo teması.
Fmyi salYalniz yetkileri verirken aslinda manager oyunu olmadigini anliyor insan. Banane abi gözlemciden falan benim isim mi bu?
Hazirlik macini sozlesmesiyle falan ugrasjyorum. Cidden hammalik kimse farkinda degil ama tek kisiye tum isi yikmislar.
16 yasindaki cocugu kiraliyorum. Baktim mesaj geldi tavsiye vaad gibi yalandan kendini gelistirir 7. Puan ortalamasi tutturusan rotasyona alacagim. Eleman sevindi ama tanri biliyor ya bana kalsa asla geri gelme derdim.
Simdi her hafta kime ne vaad ettim onu gosteriyor sistem bossa laf kalabaligi.
Ben artik hic birseyle ugrasmiyorum oyuncu istiyorum gerisi yonetimde sonucta gercekciilik bu baskan geri zekali ise sen ne kadar iyi hoca ol yapacaklarin kisitli.