Maç motoru ve grafikleri iyileştirip bazı özelliklerden vazgeçeceklerdi… yeni oyun motoru ile bu kadar veriyi birleştiremediler sanırım…

Bunun üzerine bir de kadın futbolu koyuyorlarsa iyice sarmala girer…

Olay ilk etapta yetiştiremedikleri olarak lanse edilmişti ama sanırım yetiştirmekten ziyade beceremediler sanırım…
25-84145367.a424a42f64ec252847d3cf617bba05b0461318a1a5a462d5624e1b750036b355.webp
fifa da erling haalandtan daha iyi.

Yeni motora adapte olamıyorlar ki bu da doğal. 26 geçiş olur, 27-28 ile de yıllarca aynı oyunu oynayacağımız haline getirilir. 25'i pas geçmeleri iyi oldu. Yarım yamalak bir oyun çıkacağına hiç çıkmamalıydı ki SI de oyuncuların dediğine geldi ve çıkartmadı. 26 yine içerik olarak eksik olacak muhtemelen ama en azından yeni motora daha düzgün bir geçiş olacaktır.

ben bu kurtlar sofrasından çıkamazsam ona yanarım

Ekran-g-r-nt-s-2025-07-06-160228.png

Yeni motora adapte olamıyorlar ki bu da doğal. 26 geçiş olur, 27-28 ile de yıllarca aynı oyunu oynayacağımız haline getirilir. 25'i pas geçmeleri iyi oldu. Yarım yamalak bir oyun çıkacağına hiç çıkmamalıydı ki SI de oyuncuların dediğine geldi ve çıkartmadı. 26 yine içerik olarak eksik olacak muhtemelen ama en azından yeni motora daha düzgün bir geçiş olacaktır.
hah geldi sports interaktiv destekçisi savunucusu
bravo tam sana yaraşır bir hareket

hah geldi sports interaktiv destekçisi savunucusu
bravo tam sana yaraşır bir hareket
İlk defa mı FM serisini oynadınız, bu oyun değişim yaşadığı dönemlerde hep bu sorunu yaşıyor. AAA bir firma değil sonuçta, önemli olan sağlam bir oyunun gelmesi. O oyun geldiğinde de hepimiz ayıla bayıla yine saatlerimizi gömeceğiz, çok da üzerinde durulacak bir konu değil FM25'in 26'nın çıkıp çıkmaması. 20-24 arası kadro güncelleme ile ufak bir kaç UI güncellemeleri dışında hiçbir yenilik olmadan bayıla bayıla oynadı insanlar.

SI'nin yerinde olsaydım hiçbir açıklama bir şey yapmadan 24'ü makyajlar 25 diye piyasaya çıkartır hem para kazanırdım hem de bu kadar eleştiri almadan yeni motora kafam rahat geçişimi yapardım. Bugün bu kadar saydıranların hepsi de bu gelişimlerden bihaber yine binlerce saatini "FM25" adı altında çıkan oyuna gömüm keyfine bakıyor olacaktı.

Yani çok FM25 istiyorsan @Vasfi Vural ile 2-3 saatte hazırlarız sana, SI'de yıllardır fazlasını yapmıyor 😂

İlk defa mı FM serisini oynadınız, bu oyun değişim yaşadığı dönemlerde hep bu sorunu yaşıyor. AAA bir firma değil sonuçta, önemli olan sağlam bir oyunun gelmesi. O oyun geldiğinde de hepimiz ayıla bayıla yine saatlerimizi gömeceğiz, çok da üzerinde durulacak bir konu değil FM25'in 26'nın çıkıp çıkmaması. 20-24 arası kadro güncelleme ile ufak bir kaç UI güncellemeleri dışında hiçbir yenilik olmadan bayıla bayıla oynadı insanlar.

SI'nin yerinde olsaydım hiçbir açıklama bir şey yapmadan 24'ü makyajlar 25 diye piyasaya çıkartır hem para kazanırdım hem de bu kadar eleştiri almadan yeni motora kafam rahat geçişimi yapardım. Bugün bu kadar saydıranların hepsi de bu gelişimlerden bihaber yine binlerce saatini "FM25" adı altında çıkan oyuna gömüm keyfine bakıyor olacaktı.

Yani çok FM25 istiyorsan @Vasfi Vural ile 2-3 saatte hazırlarız sana, SI'de yıllardır fazlasını yapmıyor 😂
hah tam malum partili savunması da geldi
senin notunu verdim dostum

miles jacobsonın adamı olmuşsun
kimsenin adamı olma

hah tam malum partili savunması da geldi
senin notunu verdim dostum

miles jacobsonın adamı olmuşsun
kimsenin adamı olma
Kimsenin adamı değiliz zaten, o yüzden beynimi kullanarak bir yorum yapıyorum sevgili @Feramuz Kayalar

Adamlara yıllarca aynı oyunu yapıyorsunuz diye sövüyoruz, onlar da değişime gidiyor, demek ki zorlanıyor. Her sene yaptığı gibi kadro güncellemesi yapıp alın size 25 diye yüzümüze de fırlatabilirlerdi 24'ü makyajlayıp. 25'in çıkmaması firmanın kazancı dışında kimseden bir şey eksiltmedi. FM modlanabilir bir oyun, forumda bile hala 20 oynayanlar, CM oynayanlar var. Kafa yoracak daha değerli başka mevzular var, geçiniz lütfen.

Geri
Üst Alt