Kimsenin adamı değiliz zaten, o yüzden beynimi kullanarak bir yorum yapıyorum sevgili @Feramuz Kayalar

Adamlara yıllarca aynı oyunu yapıyorsunuz diye sövüyoruz, onlar da değişime gidiyor, demek ki zorlanıyor. Her sene yaptığı gibi kadro güncellemesi yapıp alın size 25 diye yüzümüze de fırlatabilirlerdi 24'ü makyajlayıp. 25'in çıkmaması firmanın kazancı dışında kimseden bir şey eksiltmedi. FM modlanabilir bir oyun, forumda bile hala 20 oynayanlar, CM oynayanlar var. Kafa yoracak daha değerli başka mevzular var, geçiniz lütfen.
ulan aras
ulan şimşek

bir oyunu yapmak için koca 1 yılları var neyi başaramadılar? marsa mı gitmek istediler de gidemediler? okyanusun derinliklerine inmek isteyip de mi inemediler? 2-3 kod yazıp işi halledecekler bana sanki yeni bir dünya yaratıyorlarmış gibi konuşma
kaç paraya satın alındıysan interaktif tarafından 1 fazlasını veriyorum haktan halktan yana ol

ulan aras
ulan şimşek

bir oyunu yapmak için koca 1 yılları var neyi başaramadılar? marsa mı gitmek istediler de gidemediler? okyanusun derinliklerine inmek isteyip de mi inemediler? 2-3 kod yazıp işi halledecekler bana sanki yeni bir dünya yaratıyorlarmış gibi konuşma
kaç paraya satın alındıysan interaktif tarafından 1 fazlasını veriyorum haktan halktan yana ol
Tüm alt yapını bambaşka bir motora geçirmek öyle sandığın gibi basit bir şey değil. Oyunu buradan aldım şuraya entegre ettim diye çalışmıyor o sistem. Dediğin gibi olsaydı bugün oyun sektörü bambaşka bir noktada olurdu. Sen boş ver bunları, oyun çıkınca keyifle oynarsın. Bırak adamlar işini düzgün yapsın, çıktığında bol bol saydırırız zaten eksiklerinden ötürü.

ulan aras
ulan şimşek

bu konuşma beni gaza getirdi

ben bu kurtlar sofrasından çıkamazsam ona yanarım

Ekran-g-r-nt-s-2025-07-06-160228.png

dunzgzr.png

EpmeO7iXIAAFKXi.jpg

aldığım bilgiye göre yine yapamamışlar
bu ay içinde açıklama yapıp çıkmayacağını belirteceklermiş

güzel bir serüvendi
her şeyin maalesef bir sonu var..
anısına saygıyla..

Geri
Üst Alt