dostum oyun nerede
yandı bitti kül mü oldu yoksa puhahahah
1 tane bilgi bile yok ha şey en azından 1 yıl boş geçsinler de oyunu geliştirsinler değil mi
hahahahahaha arasım zorum zorum zortladı yine
ağustosta tanıtılacak deniliyor

dostum oyun bu ay mı çıksın dedik?
oyunla ilgili bilgiler hazirandan akmaya başlardı temmuz bitti bilgi yok
oyun patladı sen cayır cayır patladın geçmiş olsun
Yahu FM24 ile ilgili bile doğru düzgün bilgi gelmeye Ağustos sonu başlamış, Eylül 2. haftası resmi duyurusu ile oyun ortaya çıkmış. Burada bile konusunun açılış tarihi 12 Eylül :asd: :sopa:

Get Out Theatre GIF by Tony Awards

Varsa bir şikayetin git firmaya söyle zaten, SI'de hissedar değilim. Şu tarihte şu olacak diye de bir şey demedim. Başlığına getirtme beni :money:

Yahu FM24 ile ilgili bile doğru düzgün bilgi gelmeye Ağustos sonu başlamış, Eylül 2. haftası resmi duyurusu ile oyun ortaya çıkmış. Burada bile konusunun açılış tarihi 12 Eylül :asd: :sopa:

Get Out Theatre GIF by Tony Awards

Varsa bir şikayetin git firmaya söyle zaten, SI'de hissedar değilim. Şu tarihte şu olacak diye de bir şey demedim. Başlığına getirtme beni :money:
Hissedar değilsen çalışanı değilsen bir daha ait olmadığın yerleri savunmazsın o zaman
Hadi kolay gele!

Hissedar değilsen çalışanı değilsen bir daha ait olmadığın yerleri savunmazsın o zaman
Hadi kolay gele!
Orada çalışmıyor olmam oranın işleyişini bilmemem anlamına gelmiyor. Bak sana üstte pdf gönderdim, herkese açık rahatça erişebildiğin firmanın bir toplantı içeriği. Basit mantık yürütmeleri ile bazı sonuçlara varabiliyoruz sevgili Feramuz. Sen diyorsun ki ben böyle gömmekten hoşlanıyorum, o zaman saygılar. 😄

Abraham'ını, Silva'sını oynayacak diye ortada ne stüdyo bıraktı ne de dağıtımcı. @Vasfi Vural Yeni sezon modu gönderin arkadaşa da Beşiktaş'ı ile biraz oynasın, stres atsın.

Her zaman olduğu gibi Ağustos sonu Eylül başında duyurusu gelir, Kasım başında da çıkışını yapar. Ortalığı karıştırmaya çalışan arkadaşların oyunlarına gelmemeye dikkat edelim.

Her zaman olduğu gibi Ağustos sonu Eylül başında duyurusu gelir, Kasım başında da çıkışını yapar. Ortalığı karıştırmaya çalışan arkadaşların oyunlarına gelmemeye dikkat edelim.
ulan zaten kasımdan 2 hafta önce betası çıkıyor oyunun sen kimi yemeğe çalışıyorsun
kimsenin adamı olma paranın adamı olma!

Yaşadığın evrene geri dön lütfen. Git bak bakalım o evrende oyunun duyurusu, çıkışı ne zamanlarda yapılmış.
Oyun mayıs haziranda steame düşer fotoğrafları gelirdi seganın adamı kime neyi anlatıyon troll olacaksın bari hakkını ver hepiniz segasınız hiçbiriniz adam değilsiniz

Ya ne degisecek sanki yükleyin transfer updatesleri takılın 24‘de

Oyun mayıs haziranda steame düşer fotoğrafları gelirdi seganın adamı kime neyi anlatıyon troll olacaksın bari hakkını ver hepiniz segasınız hiçbiriniz adam değilsiniz
2024'ün bile Steam sayfası 12 Eylül'de duyurusuyla birlikte açıldı. Senden böyle yalan dolan bilgiler vermeni beklemezdim. Yakışmadı

Geri
Üst Alt