- 5 Eylül 2014
- 80.224
- 62.902
- 4.283
Beter olallah da seni kahretsin
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beter olallah da seni kahretsin
![]()
yok üstad karışıyor yamalı@Vasfi Vural
reis ben artık o kadar uzaklaştım ki gelişmeleri takip edemiyorum
24 ile transferleri update edip 25 yılından başlama seçeneği var mı
@Onat Can Sağıroğlu
Ekli dosyayı görüntüle 298787
emek bu emek
alın teri
öyle her sezon şampiyon olması değil tatlım
Editör'den şunu yaparım muhtemelen, Okan hoca kendisine gelen muhteşem Inter teklifini reddedemez ve Inter'in başına geçer.
Galatasaray yönetimi kimi TD olarak alacağız diye düşünürken, bir yandan zaten transferler yetişmiyor, Dursun Özbek der ki siz gidin oyuncuları halledin, TD'yi bana bırakın! Bir gün genç ve vizyoner bir futbol aklı olan 30'lu yaşlarındaki Nedim Sertel ile tanışırlar. Sezonun başlangıcına az kalmıştır, FT'yi vs yoklamışlardır ama olmamıştır. Çare yok, bu genç hocaya emanet edeceğiz allahım sen bize yardım et der Hatipson. Dursun Özbek ise yaptığı açıklamada; "Nedim Sertel, Galatasaray'ımızın geleceğidir!" diyerek gazı verir. Genç TD, önce GSC'ye girer bakar; "kim ulan bu #lawuk" mesajını görür, Okan Mason'un "yerli mafya çaktı bize bu keresteyiiiiiiiiiiiii" mesajını görür, kendi kendine yemin eder, ulan önce GSC'deki futbol alimlerini sonra beni eleştirenleri üst üste koyup...
Of şimdiden heyecanlandım
Oyun çıksında Osimhen ve Sane yi satıp rumen wonderkidleri doldurayım