- 30 Temmuz 2009
- 12.340
- 6.587
- 1.823
3 sezon üst üste Şampiyonlar Ligi'ni aldım bu adamlarla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyun zorlaşmış @Furkan Korkmaz ve @Onat Can Sağıroğlu gibileri ilk sezonlarda şl alamayacaklar
bu da onlara dert olsun
profil güncellemesi hatalı profil olmadığı sürece şubatta olurbugün yarın ve 30 unda güncellemeler gelecek bugünkü güncelleme iyi gibi oyuna alıştım futbolcu fiyatları yine uçuk ayrıca duyduğuma göre normal oyun geldiğinde Galatasaray futbolcularında profil güncellemeleri yapılacakmış sanırım buda iyi
bende öyle biliyordum ama bizim taraftan gelen tepkiler üzerine 4 ünde düzeltmeler yapılacakmışprofil güncellemesi hatalı profil olmadığı sürece şubatta olur
Eee değerleri o gerizekalı yaptıysa normal anında güncelleme gelmesi…bende öyle biliyordum ama bizim taraftan gelen tepkiler üzerine 4 ünde düzeltmeler yapılacakmış
rakipler için net konuşamam manu kariyerindeyim Galatasarayımız yine şampiyon oluyor elhamdülüllah ama liverpool eskiler bilir cm 2001 2002 de roma vardı inanılmaz güçlü ne var ne yok kupa alırdı aynı öyle yapmışlar liveriNasıl len rakipler hala mal mı? Transfer falan yapabiliyorlar mı?
farklı ki,şiler yapıyor ama özellikle febe ve lazyoyu yapanlar baya şişirmişler deniyorEee değerleri o gerizekalı yaptıysa normal anında güncelleme gelmesi…
Biliriz o takımı cassano montella cerci batigolrakipler için net konuşamam manu kariyerindeyim Galatasarayımız yine şampiyon oluyor elhamdülüllah ama liverpool eskiler bilir cm 2001 2002 de roma vardı inanılmaz güçlü ne var ne yok kupa alırdı aynı öyle yapmışlar liveri
walter samuel cafu kral unutulurmu yada en iyi orta saha tomassi muthiş adamlardı oyundaBiliriz o takımı cassano montella cerci batigol![]()
Türkiye’de de Rize öyleydi yanlış hatırlamıyorsam Kürşat Coşgun falan vardı…walter samuel cafu kral unutulurmu yada en iyi orta saha tomassi muthiş adamlardı oyunda