Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

Cevap: Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor.

Bunlar Q7'yi messi falan zannediyo ya. Harbiden yaaa. Bak inanmıyonuz. Vallahi de billahi de adam bana Ronaldo Q7'nin yedeğiydi ve hala öyle benim gözümde dedi diyorum size. Lan canlı canlı dedi bunu. Daha ne desin.

Daha neler neler dedi yaa. Q7 gelmiş geçmiş en büyük transfermiş Türkiye'de. Dünyada 1-Ronaldo 2-Q7 3-messi.,

Böyle sıralama yaptılar bana. Ağlıyorum kahrımdan

Abi üzüldüm o arkadaşlara.Şöyle forumca birleşip her birine altın kaplama huni falan alalım yoksa birileri ciddiye alır dayak yerler mazallah.

ünal aysalin yerinde olsam ronaldoya messiye teklif yaparim.nasil olsa kabul etmeyecekler:) ozamanda bakin gördünüzmü galatasaray istedi ama vermediler:)

Bakın burada İbrahim Alkan diye bir Fenerli arkadaş var dimi. O adamın 1000 tane mi ne mesajı oldu galiba. Bazen ona da sallıyoruz. O da bize sallıyo. Ama ben açıkçası Fener'e saygı duyarım arkadaş. Benim gözümde büyük camiadır. Onlara sor onlarda bize saygı duyarlar. Onların gözünde bizde büyük camiayız tabi ki. Ama bu Beşiktaşlılar işte böyle. Çok saygısızlar. Gerçekten bakın. Yıllarca ezik psikolojisinde yaşamak onları bunaltmış. Şimdi bir kaç tane yıldız sayılabilecek adam alınca çemkirmeye başlıyorlar. Bu psikolojik bir olay. Bilinçaltına eziklik yerleşmiş. Şimdi o ezikliği atmaya çalışıyorlar.

Bunlar Q7'yi messi falan zannediyo ya. Harbiden yaaa. Bak inanmıyonuz. Vallahi de billahi de adam bana Ronaldo Q7'nin yedeğiydi ve hala öyle benim gözümde dedi diyorum size. Lan canlı canlı dedi bunu. Daha ne desin.

Daha neler neler dedi yaa. Q7 gelmiş geçmiş en büyük transfermiş Türkiye'de. Dünyada 1-Ronaldo 2-Q7 3-messi.,

Böyle sıralama yaptılar bana. Ağlıyorum kahrımdan

Senin yerinde ben olsam varya ne matrak gecerim onlarla :D koca Atatürk havaalanında 50 kişilik fenerliyi delirtiyorum :D adamlar beni gördüğünde Galatasaray ve futbol konusunu kapatıyorlar :D

yakinda serdar adali cikar ve derki; biz kakaya ve maicona teklifimizi yaptik ama futbolcular gelmek istemedi yada esleri istemedi gibi laflar :)

Senin yerinde ben olsam varya ne matrak gecerim onlarla :D koca Atatürk havaalanında 50 kişilik fenerliyi delirtiyorum :D adamlar beni gördüğünde Galatasaray ve futbol konusunu kapatıyorlar :D

Kardeş ben bu adamla aynı ofiste. Üç kişi ( Ben, hasta fenerli ve bu sıfatsız arkadaş) 6 ay çalıştık. Aynı ofiste olunca muhattap olmamaya çalışıyosun. 3 gün uzak dur, 4. gün yakalar. Birde senin benim gibi makara yapılacak adam da değil. Fenerli arkadaşla ben 5 sene çalıştım. Hala canciğer kuzu sarmasıyız. Bu çok ciddi. Makara da yapamıyosun. Koskoca adamlar iş yerinde kavga edecez ayıp olacak. Ben ne yaptım. İşten ayrıldım. Bir sene oldu ayrılalı. Anca toparlıyorum :D derken, forumdaki bu zıpır BEJEKELİ çıktı. Eski günleri hatırlattı yine :(

Yani senin adamlar makaradan anlıyo. Bu anlamazdı. Direk ya kavga edecen, ya da susacan

Bakın burada İbrahim Alkan diye bir Fenerli arkadaş var dimi. O adamın 1000 tane mi ne mesajı oldu galiba. Bazen ona da sallıyoruz. O da bize sallıyo. Ama ben açıkçası Fener'e saygı duyarım arkadaş. Benim gözümde büyük camiadır. Onlara sor onlarda bize saygı duyarlar. Onların gözünde bizde büyük camiayız tabi ki. Ama bu Beşiktaşlılar işte böyle. Çok saygısızlar. Gerçekten bakın. Yıllarca ezik psikolojisinde yaşamak onları bunaltmış. Şimdi bir kaç tane yıldız sayılabilecek adam alınca çemkirmeye başlıyorlar. Bu psikolojik bir olay. Bilinçaltına eziklik yerleşmiş. Şimdi o ezikliği atmaya çalışıyorlar.

Bizde bunu diyoruz ama anlamıyorlar :D 108 yıllık tarihlerinde ilk kez avrupa'da başarılı olmuşlar [gruplardan çıkarak] ve yıldız futbolcu görmüşler, genlerine işleyen 3. büyük psikolojisinin etkisiyle biz en büyüğü biz böyle biz öylesin herkezi alırız moduna girdiler :D

Bırakın bu işleri ya. :asd:

bjk kaka alır da türkçesini alır.

Kardeş ben bu adamla aynı ofiste. Üç kişi ( Ben, hasta fenerli ve bu sıfatsız arkadaş) 6 ay çalıştık. Aynı ofiste olunca muhattap olmamaya çalışıyosun. 3 gün uzak dur, 4. gün yakalar. Birde senin benim gibi makara yapılacak adam da değil. Fenerli arkadaşla ben 5 sene çalıştım. Hala canciğer kuzu sarmasıyız. Bu çok ciddi. Makara da yapamıyosun. Koskoca adamlar iş yerinde kavga edecez ayıp olacak. Ben ne yaptım. İşten ayrıldım. Bir sene oldu ayrılalı. Anca toparlıyorum :D derken, forumdaki bu zıpır BEJEKELİ çıktı. Eski günleri hatırlattı yine :(

Yani senin adamlar makaradan anlıyo. Bu anlamazdı. Direk ya kavga edecen, ya da susacan

Sorun yok ben her türlü sustururum :) Galatasaray'a laf adacak adamın kim olursa olsun yakarım !

Bizde bunu diyoruz ama anlamıyorlar :D 108 yıllık tarihlerinde ilk kez avrupa'da başarılı olmuşlar [gruplardan çıkarak] ve yıldız futbolcu görmüşler, genlerine işleyen 3. büyük psikolojisinin etkisiyle biz en büyüğü biz böyle biz öylesin herkezi alırız moduna girdiler :D

Ben geçen gün duydum inanamadım. Tarihinde ilk defa gruptan çıkmış bir takımmış ya bunlar. Amaaaaaaaannnn. Uzak dur uzak.

Lanet olsun arkadaş neyin büyüğüsünüz yahu. 8-0 yenilir mi bir takım. Hangi yüzyılda yaşıyoruz abi. O 8-0 1960'larda olurdu. Ayıp yahu.

Maicon Mersin Idman Yurdu'nda

Komik

DEĞİL.

Sorun yok ben her türlü sustururum :) Galatasaray'a laf adacak adamın kim olursa olsun yakarım !

Eyvallah :D

Tello>Alex

Delgado>Arda diyo. Birde tartışmam bile diyo. Sen savunuyon. Napıyo biliyon mu? Çıkarıyo Avrupa'daki başarı listesini. Yazdırıyo printten. Onlarınki 3 sayfaymış, bizimki 1 sayfa. Allah allah. Şaşırıp bakıyorum kağıda çünkü mümkünü yok ya, bizimki yanyana yazılmış, onlarınki alt alta :D:D

Bunu söylüyon mesela, diyo ki Türkiye'de ambleminde ayyıldız olan tek takımız diyo. Hayır mesela KSK'da var diyosun. Başka bişey buluyo.

Anladınmı? En sonunda yumruğu çakasın geliyor. Olmuyor yani.

İşte benim bahsettiğim BEJEKE tayfası bunlar. Acayip adamlar. Hepsi de kör. Gerçekten bak. Anlamıyorlar, dinlemiyorlar, boş boş konuşuyorlar. Yani durum vahim.

Beşiktaş bir gün önce 5 tane gol yiyo, bunun gibi arkadaşlar gelip Q7'nin trivelasını gördün mü diyo mesela. Siz şimdi bu arkadaşı burda okudunuz ya. Ben bu adamı canlı gördüm işte. Hemde 6 ay boyunca. Çok sıkıcı arkadaşlar. Felaket bir kabus yani.

Üçüncü büyüksünüz Burak anlıyomusun. Hep de öyle kalacaksınız.

Al sana Objektif yaklaşım. Objektifin kralıdır bu. Beşiktaş büyük kulüptür ama Üçüncü büyüktür

Seninde surda yazdigin yorum ,tipik skor taraftar yorumu degilmi?Besiktas farkli yenildi diye, futbolun guzelliklerini gormezdenmi gelsin insanlar.

Gercekten akilli insanlar, cikipta ben akilliyim demez cunku bilirki kendisi gibi veya dahada akillisi cikabilir,ama beyinsizler cikar surekli ben cok akilliyim ben suyum ben buyum diye tutturur,niye yazdim bunu korlukten bahsetmisin ya onun acilimi.

Diger bi konuda surekli , taraftarlar arasinda yazilir cizilir , sen kucuksun ben buyugum oburusu, en buyuk ,vs vs evde 3 kardesiz biri Besiktasli, birisi Galatasarayli,

oburusude Fenerbahceli, bizim evdeki buyukluk sirasi en Buyuk abiden kucuklere dogru siralaniyor , isin sakasi bir tarafa, sunu dusunuyormuyuz hic.

Benim sevdigim takim,lig itibariyle basarili olamiyorsa sevgim saygim ne kadar azaliyor?

Eger azaliyorsa ben aslinda basarisiz kimliksiz hayatta issiz gucsuz bi adamim ki boyle kendime sahte bi kalkan ariyorum , ki boylesi azdir zaten.

Burdan sunu anlatmaya calisiyorum, herkes herkese istedigi kadar kucuksun vs desin aslinda bu hic biseyi degistirmiyor, kalbimizdeki sevgi her zaman tam ,her zaman sevgi duydugumuz takim birincidir.

Transfer sezonu geldigi icin, artik her yil oldugu gibi , Messi haricinde her oyuncu herkese transfer olur.

Heyecan yapilir, yazilar yazilir yorumlar yapilir bu oyuncular hakkinda, transfer sezonu bitinceye kadar bu boyle surup gider.

Isin gulunc tarafi, hani demissin ya bunlar boyle diye evdeki kardeslerimi dusunuyorum ,huy filan ayni ama takimlar degisik sen nasil siniflandirabiliyorsan , bende tam tersine bi turlu siniflandiramiyorum.

Ama suda su goturmez bi gercekki, taraftarlarin yas olayi cok onemli, biliyoruzki her yasin omrumuzun ayri ayri ozellikleri var one cikardigi.

Beşiktaşlıları kendi hallerine bırakmak lazım.Ciddiye alınacak bi topluluk değiller bence

Kulüp, Yıldırım Çorapörenin tapulu malı haline gelmiş; hala Kaka, Maicon falan şov peşindeler :asd: "Ben beşiktaşlıyım" diyen adamdan ve bu adamların oluturduğu camiadan hiçbir halt olmaz. Komple geriler çünkü :asd:

srfydn Şeref Aydın N.

barcelona ile TT arena'da yapilmasi planlanan macin tarihi ve yayinci kurulusu belirlendi. mac 19 temmuz'da. yayin haklariysa dogan grubunda

srfydn Şeref Aydın N.

barcelona ile TT arena'da yapilmasi planlanan macin tarihi ve yayinci kurulusu belirlendi. mac 19 temmuz'da. yayin haklariysa dogan grubunda

kesin d-smartta şifreli çıkar

Geri
Üst Alt