Cevap: Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor.
İşte benim bahsettiğim BEJEKE tayfası bunlar. Acayip adamlar. Hepsi de kör. Gerçekten bak. Anlamıyorlar, dinlemiyorlar, boş boş konuşuyorlar. Yani durum vahim.
Beşiktaş bir gün önce 5 tane gol yiyo, bunun gibi arkadaşlar gelip Q7'nin trivelasını gördün mü diyo mesela. Siz şimdi bu arkadaşı burda okudunuz ya. Ben bu adamı canlı gördüm işte. Hemde 6 ay boyunca. Çok sıkıcı arkadaşlar. Felaket bir kabus yani.
Üçüncü büyüksünüz Burak anlıyomusun. Hep de öyle kalacaksınız.
Al sana Objektif yaklaşım. Objektifin kralıdır bu. Beşiktaş büyük kulüptür ama Üçüncü büyüktür
Seninde surda yazdigin yorum ,tipik skor taraftar yorumu degilmi?Besiktas farkli yenildi diye, futbolun guzelliklerini gormezdenmi gelsin insanlar.
Gercekten akilli insanlar, cikipta ben akilliyim demez cunku bilirki kendisi gibi veya dahada akillisi cikabilir,ama beyinsizler cikar surekli ben cok akilliyim ben suyum ben buyum diye tutturur,niye yazdim bunu korlukten bahsetmisin ya onun acilimi.
Diger bi konuda surekli , taraftarlar arasinda yazilir cizilir , sen kucuksun ben buyugum oburusu, en buyuk ,vs vs evde 3 kardesiz biri Besiktasli, birisi Galatasarayli,
oburusude Fenerbahceli, bizim evdeki buyukluk sirasi en Buyuk abiden kucuklere dogru siralaniyor , isin sakasi bir tarafa, sunu dusunuyormuyuz hic.
Benim sevdigim takim,lig itibariyle basarili olamiyorsa sevgim saygim ne kadar azaliyor?
Eger azaliyorsa ben aslinda basarisiz kimliksiz hayatta issiz gucsuz bi adamim ki boyle kendime sahte bi kalkan ariyorum , ki boylesi azdir zaten.
Burdan sunu anlatmaya calisiyorum, herkes herkese istedigi kadar kucuksun vs desin aslinda bu hic biseyi degistirmiyor, kalbimizdeki sevgi her zaman tam ,her zaman sevgi duydugumuz takim birincidir.
Transfer sezonu geldigi icin, artik her yil oldugu gibi , Messi haricinde her oyuncu herkese transfer olur.
Heyecan yapilir, yazilar yazilir yorumlar yapilir bu oyuncular hakkinda, transfer sezonu bitinceye kadar bu boyle surup gider.
Isin gulunc tarafi, hani demissin ya bunlar boyle diye evdeki kardeslerimi dusunuyorum ,huy filan ayni ama takimlar degisik sen nasil siniflandirabiliyorsan , bende tam tersine bi turlu siniflandiramiyorum.
Ama suda su goturmez bi gercekki, taraftarlarin yas olayi cok onemli, biliyoruzki her yasin omrumuzun ayri ayri ozellikleri var one cikardigi.