Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

Cevap: Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor.

İnter Maiconu satışa çıkarsa minimum 15 tane üst düzey klüp devreye girer.

sirf kaka ve maiconu ikna etsin diye menejerlere 5 er milyon euro para verir bu dangalaklar

sirf kaka ve maiconu ikna etsin diye menejerlere 5 er milyon euro para verir bu dangalaklar

Maicon minimum 25m avro nerden çıkaracaklar o kadar parayı?Yıllık ücreti de vardır bi 5-6m avro

Arkayı saglama almadan neyin basarısını hedefliyor bunlar anlamadım.

hep ayni seyler ya, hher yil ayni hataya düsüyorlar, ne hatasi ya, her yil ayni yalanlari söyliyorlar, utanmadan.

birde isin kotusu su haberlere inanip gelebilir diyen insanlar var ve en cok kizdigim nokta ise gecen sezon quaresma ile guti yle 1 tane ilgilenen takim varmiydi acaba cok buyuk bir transfermis gibi gosterdiler guti nin vardi dubaiden vardi quaresmanin yoktu bile devre arasinda, nasil biz gidip elano yu satis listesinden cikardik bastik parayi 7.5 saydik bunlarda oyle yapti ama su maicon ve kaka haberleri olacak is degil gercekten

Arkayı saglama almadan neyin basarısını hedefliyor bunlar anlamadım.

Yahu adamlar seneye maçlarını Olimpiyatta oynayacak daha ötesi var mı?O stada Barcelonayı sok şampiyon olamaz.Şampiyonlar liginde de yoklar.Neylerine güvenerek böyle büyük risklerin altına giriyolar?

Maicon satışa çıktığı an bence Real Madrid işi bitirir.Zaten Mourinho'nun eski öğrencisi.

Bunlar Beşiktaş için küçük transferler beyler , bunlar kesin cepte asil hedef Messi ;)

Şu konuda 56 konuk olması da ilginç:)

Kaka bulgarcada Abla demek , bilinsin istedim.

12305258.jpg

Olabilir mi...:asd:

Cevap: Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

Umarım gelirler. Umarım ligimizde ki oyuncu kalitesi hem yabancı hem yerli olarak çok üst düzeylere çıkar. O zaman ne olacağını basitçe yazacak olursak:

Hem dünya basınında hemde UEFA nezdinde Türkiye Süper Ligi olarak çok daha fazla itibarımız olur ve bunun sonucunda teşvik primiymiş, hakem odası basmakmış, hakemlere, fedarasyona aleni küfür etmekmiş, oyuncuları sosyal hayatlarında taciz etmekmiş(Arda, Guti vs.), maçları oynanamadan kazanmakmış, futbolcuları ayartmak ve/veya ayarlamakmış, çıkıpta "Futbolda şampiyonlukların masa başında kazanıldığını öğrendim." tarzı demeçler verip yan gelip yatmakmış, TFF' nun verdiği cezaları hiçe sayıp Devlete ait olan stada "Benim stadımda kimse bana yasak koyamaz" demekmiş, gerçekliği olmayan ithamlarda bulunmakmış(Erman TOROĞLU, Ahmet ÇAKAR), aktif futbolcuların menejerlik, idda vs. tarzı işlere bulaşmasıymış vb. ahlaksızlıkların hepsi ortadan kalkar ve en az bunlar kadar önemli birçok gelişme yaşanır. Ülkemize gelecek klüpler ve milli takımlar düzeyinde ki başarılarda cabası olur.

Geri
Üst Alt