Cevap: Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor
Umarım gelirler. Umarım ligimizde ki oyuncu kalitesi hem yabancı hem yerli olarak çok üst düzeylere çıkar. O zaman ne olacağını basitçe yazacak olursak:
Hem dünya basınında hemde UEFA nezdinde Türkiye Süper Ligi olarak çok daha fazla itibarımız olur ve bunun sonucunda teşvik primiymiş, hakem odası basmakmış, hakemlere, fedarasyona aleni küfür etmekmiş, oyuncuları sosyal hayatlarında taciz etmekmiş(Arda, Guti vs.), maçları oynanamadan kazanmakmış, futbolcuları ayartmak ve/veya ayarlamakmış, çıkıpta "Futbolda şampiyonlukların masa başında kazanıldığını öğrendim." tarzı demeçler verip yan gelip yatmakmış, TFF' nun verdiği cezaları hiçe sayıp Devlete ait olan stada "Benim stadımda kimse bana yasak koyamaz" demekmiş, gerçekliği olmayan ithamlarda bulunmakmış(Erman TOROĞLU, Ahmet ÇAKAR), aktif futbolcuların menejerlik, idda vs. tarzı işlere bulaşmasıymış vb. ahlaksızlıkların hepsi ortadan kalkar ve en az bunlar kadar önemli birçok gelişme yaşanır. Ülkemize gelecek klüpler ve milli takımlar düzeyinde ki başarılarda cabası olur.