Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Ben begendim lakin daha duses atmak icin Aguero bu 3 unun yerine dusunulebilirdi.

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

forlana yaşlı diyenlere: forlan manchesterdayken bilenler bilir guiza gibiydi, o ara izlediğim için forlana hep soğuk durmuşumdur. taa ki dünya kupasına kadar. adam coştu resmen. son 3-4 yıldır performansı çok iyi. demek ki her zaman genç almak gerekmiyormuş. yaş arttıkça tecrübe artıyormuş. fiziği iyi olduğu sürece yaş avantaja dönüşüyor.

haha bu herifler bizim hakkımızı yiyip kupayı almışlardı, biz de onların kadrolarını sömürdük.

Sanırım Ünal Başkan Ardayı göndermedi ve onun da gönlü olsun diye Athletico yu buraya getirdi. :D

borsaya bildiripte yapamadığımız transfer varmı? ayrıca,borsaya yarınmı bildirilecek?

Forlan süpriz oldu o_O

Oha düşünemiyorum bile

Eger Atletico nun herhangi bir oyuncusu icin buraya sirf arkadaslarini gormeye gelir diyorsak , demek ki oldukca hedef kucultmusuz 10 senede

O kadar bekledik bilgisayarın karşısında lastikli donlan, gelmedin bize gittin cimboma diego forlan. bjk taraftarından alıntı

Forlan MAnu zamanlarında güizadan beterdi hatırlıyorum da.. :D İspanya liginde kendini buldu ...

Sevindim , ucuyorum desem yalan olur.

Hayirli olsun

Geri
Üst Alt