Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

renkdaşlar daha bu sabah şudur budur diye tartışırken adamları kapa bildirdik bırakın herkes bir tadını çıkarsın

adamlar formayı sırtına geçirsin o zaman performanslarını tartışırız :)

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

atletico kepenkleri indiriyor galiba.

Eger Atletico nun herhangi bir oyuncusu icin buraya sirf arkadaslarini gormeye gelir diyorsak , demek ki oldukca hedef kucultmusuz 10 senede

Hedef kücülttügümüz falan yok, sadece biraz mantikli düsünüyoruz.

Agüero gibi 40-50 Milyon Euro piyasasi olan bir adam, Real Madrid, Manchester United ve bir cok dev klübün kapisinda yattigi adam, neden bize gelsin güzel kardesim?

B.A.M 'dan sonra bu yapılan transferleri beğenmeyen taraftarlar var haylaa.......SELÇUK,ELMANDER,CEYHUN,FORLAN,REYES,UJFALUSİ.........dahada gelecekler var.....bunların içindeki Forlan denen arkadaşı ,bjk getirmek için 2 ay ugraştı, hayallerini kurdu,oldu olmadı falan çıldırdılar....bizimkiler gittiler birkaç saatte hallettiler. bu saydıgım transferlerin hayalini bile kuramazdı önceki yönetimler.

kaptan şimdi gidecen mi at. madride :):) hevesini al diye forlanı aldı iyice mıncır :D

Hedef kücülttügümüz falan yok, sadece biraz mantikli düsünüyoruz.

Agüero gibi 40-50 Milyon Euro piyasasi olan bir adam, Real Madrid, Manchester United ve bir cok dev klübün kapisinda yattigi adam, neden bize gelsin güzel kardesim?

Arda da senelerdir avrupaya transfer oluyor ama 2006 dan beri bizde. Atletico da geri zekali bir klup degil heralde , 2006 dan beri 5 senedir o adami o astronomik fiyatlara satmamasi biraz balon rakamlar oldugunu dusunduruyor. Arti Drogba ile kiyasladigimda hemen hemen ayni degerde goruyorum , Drogba hayal edilebiliyorsa o da edilebilir.

Kimse yaşlı maşlı demesin genç alıp onların futbol oynamasını takımın bi kaç sene daha kaybetmesine hangimiz sabredebiliriz. İlk önce başarılı takım kurup takıma gençleri adapte edebilriz.Kim ne derse desin iyi transferler ama devamı gelmeli..

Yalnız gözden kaçmasın çok veteran oldu takım.

İlk 11 de oynayacak olanlardan, Reyes hariç neredeyse tüm yabancılar 30 ve üstü oldu.

Forlan BJK'ye Ersan olayına karşılık tokat olur harbiden adamlar kaç ay kovaladı uçağı inecekti taraftarları hazırdı formaları basıyorlardı son dakika pürüz yaşadılar

Öncelikle Galatasaray' ımız için hayırlısı ne ise o olsun ancak "tokat" muhabbeti Forlan' ın sözleşmesinin bedeli ve göstereceği performansla doğru orantılı olacaktır. Şahsen Forlan hayranı biriyim ve performans düşüklüğünün sadece özel sorunlarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Fiziksel olarak ligimizde bulunan oyuncuların %90' ından daha iyidir. Ayrıca daha öncede yazmıştım kendisin gerçek bir profesyonel ve tepeden tırnağa sporcu olduğunu düşünüyorum.

Arda da senelerdir avrupaya transfer oluyor ama 2006 dan beri bizde. Atletico da geri zekali bir klup degil heralde , 2006 dan beri 5 senedir o adami o astronomik fiyatlara satmamasi biraz balon rakamlar oldugunu dusunduruyor. Arti Drogba ile kiyasladigimda hemen hemen ayni degerde goruyorum , Drogba hayal edilebiliyorsa o da edilebilir.

Kendini bi Drogba'nin yerine koy, yasamadigi basari kalmamis, paraya doymus.

Bir de Atletico'dan baska Avrupa kulübünde forma giymemis, dünyanin en yetenekli forvetlerinden, degeri 40 Milyon Euro olan ve istedigi anda dev kulüplere gidebilecek, ve bu hayalle yasayan 23 yasindaki dünyanin en iyi oyuncularindan biri olabilecek genc bir oyuncunun yerine koy.

Neyin kafasini yasiyorsunuz, anlamiyorum.

Kendini bi Drogba'nin yerine koy, yasamadigi basari kalmamis, paraya doymus.

Bir de Atletico'dan baska Avrupa kulübünde forma giymemis, dünyanin en yetenekli forvetlerinden, degeri 40 Milyon Euro olan ve istedigi anda dev kulüplere gidebilecek, ve bu hayalle yasayan 23 yasindaki genc bir oyuncunun yerine koy.

Neyin kafasini yasiyorsunuz, anlamiyorum.

Kabul ediyorum haklisin lakin bu adam senelerdir olgunlasmis durumda ve avrupa klupleri icin transfer yasi olarak 23 bile genc kategorisinden uzak sayiliyor , parasi mi yok 1 inci sinif kluplerin ki almiyorlar bu adami

Kendisi gitmek istemedi.

Ama daha gecen hafta 20 gün icinde ayrilacagini aciklamisti.

Juventus bile hayal kuruyor, bize gelmesi cok zor falan diyor.

B.A.M 'dan sonra bu yapılan transferleri beğenmeyen taraftarlar var haylaa.......SELÇUK,ELMANDER,CEYHUN,FORLAN,REYES,UJFALUSİ.........dahada gelecekler var.....bunların içindeki Forlan denen arkadaşı ,bjk getirmek için 2 ay ugraştı, hayallerini kurdu,oldu olmadı falan çıldırdılar....bizimkiler gittiler birkaç saatte hallettiler. bu saydıgım transferlerin hayalini bile kuramazdı önceki yönetimler.

o beğenmeyenler 31 ağustos günü saat 00:00 larda "transfer bitiyo acaba stancu mu gelse marica da fena değilmiş yaa, m.batdal geleceğin hakan şükürüymüş.." falan demeyi özleyen arkadaşlar sanırım !!

İlk 11 de oynayacak olanlardan, Reyes hariç neredeyse tüm yabancılar 30 ve üstü oldu.

En genç Arda gözüküyor ki o da 24 yaşında. Gerçekten biraz bunu düşünmek lazım.

tecrübe iyidir, yerlileri de gençleştirirsek güzel bir harmanlama olur.

Ünal Aysal'ın açıklamalarını unuttunuz mu beyler ?

Bu sene tecrübeli ve kısa vadede iş yapacak oyuncuları alacağız.

Kısa zamanda başarı sözü veriyorum dedi;

Bu yüzden takımımız yavaş yavaş gençleşecek merak etmeyin.

Bi yandan da üzülüyorum bu adamlar gelecek ve biz avrupada yokuz :o

Geri
Üst Alt