Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Muslera - Forlan

Ujfalusi - Baros

Källström - Elmander

Cok güzel ya. :)

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Çok mükemmel oldu bu transferler. Ünal Aysal'ın başarısı ise ayakta alkışlamak lazım:tiphat::tiphat:

Ujfalusi reis kesinlikle Türk beyler. Yeni Tarkan filmi çekilirse oynamalı direlt :D

tüm mesajlara tek yanıt veriyim

forlan da 33 yaşında ona niye mükemmel dedim

çünkü o son dünya kupasının en değerli oyuncusu olan kulüp performansı çok iyi bu lige gelen en önemli 3 oyuncudan birisi

ismi çok büyük, fiziği harika, 33 yaşında olması tolere edilebilir

aynı takımdalar niye ujfalusiyi izlemedim

çünkü dikkat etmedim açıkçası sağbeklerine

ujfalusi transferi şunun için yapılmış olabilir

sağbekte tek alternatif sabri

ujfalusiyi alalım hem sağbek oynayabilir hem de stoper oynar diye düşünülmüştür

fiyatı da uygundur muhtemelen

barosa da kanka olur

başka bir yabancı stoper de alınacaksa ujfalusi transferi de iyi transfer diyebilirim

Transferler borsaya bildirilmiş bildirilen transferlerin gerçekleşmemesi durumunde ceza uygulanıyor diye biliyorum, 3'ü bile olmaz en azında Reyes ve Ujfalusi ikilisi garanti bence bu gece geç saatlerde resmi sitede açıklama umuyorum :)

254073_10150280181977174_131915917173_8990557_2030558_n.jpg

Hayırlı olsun Galatasarayımıza !

o resim fotoşok mu acaba?

2009 yılında fanatik gazetesinin uydurma haberiydi bu.

Hatta forumda da vardı:

https://www.gscimbom.com/forum/haldun-ustunel-transfer-forumu/7082-_-diego-forlan-16.html

tüm mesajlara tek yanıt veriyim

forlan da 33 yaşında ona niye mükemmel dedim

çünkü o son dünya kupasının en değerli oyuncusu olan kulüp performansı çok iyi bu lige gelen en önemli 3 oyuncudan birisi

ismi çok büyük, fiziği harika, 33 yaşında olması tolere edilebilir

aynı takımdalar niye ujfalusiyi izlemedim

çünkü dikkat etmedim açıkçası sağbeklerine

ujfalusi transferi şunun için yapılmış olabilir

sağbekte tek alternatif sabri

ujfalusiyi alalım hem sağbek oynayabilir hem de stoper oynar diye düşünülmüştür

fiyatı da uygundur muhtemelen

barosa da kanka olur

başka bir yabancı stoper de alınacaksa ujfalusi transferi de iyi transfer diyebilirim

tebrikler fazla soze gerek yok. :tiphat:

Bizim maçlar dışında hayırlı olsun :)

taze geldi

forlanparal2.jpg

kaynak:fotoşop :D

hayırlı olsun dedikmi 3 futbolcu için ?

SON DAKIKA ! : Forlan Gelmekten Vazgeçti Ve fenerbahçe talip oldu ! Forlan Fenerbahçenin Verecegi Paraya SICAK BAKIYOR

Yanlış Anons olm atlamayın hemen kuşlar...:D

Formalite olarak Borsa'ya bildirildi.

Simdiye kadar yapilmis transferlerden biliyoruz ki, Borsaya bildirildikten en gec 1 gün sonra aciklandi ve kesin bir sey olmadan borsaya bildirilmedi.

3 oyuncu da bizde, bosa panik yapmayin.

Formalite değil aslında yine ceza yemememiz için bir nevi eğer bir pürüz çıkmaz ise.

Ama ben de Gökhan'ın bu bahsettiği üzerinden yorumluyorum bu transferleri, hayırlısı bakalım..

gstv de oyuncular tanıtılıyo,alınmamış,anlaşılmamış olsa bunlar yayınlanır mı :)

Ujfalusi hakkında niye şüpheniz var ki gençler.Adam 3 farklı savunma kültüründe oynamış ve kendini hepsinde ispat etmiş bir oyuncu.Bunlar bildiğiniz üzere Almanya,İtalya ve İspanya.Böyle tecrübeye sahip olan oyuncuların sayısı Türkiye liginde bir elin parmaklarının sayısını geçmez.

Transfer kesin artık temkinli olmaya gerek yok.Hayırlı olsun üçüde

Sırada Yabancı olarak

Stoper+DM+Kaleci tarnsferleri olmalı.

Yerli Olarak

Mümkünse Stoper+Sol Bek+Orta Saha

Serdar Taşçı

Hasan Ali

Alper Potuk

Ünal Aysal 10 dakika içinde İstanbul'a inecekmiş gerekli açıklamayı basına yapar zaten kendisi, şu anda sadece borsaya bildirildiğinden haberdarız bu durum büyük ölçüde anlaştıklarını gösterir, borsaya bildirmek her transferde yapılacak akıllı hareket değildir demek ki anlaşılmış.

görüşüp alamadıkları oyuncuları borsaya bildirseler ohoooo

adamlar sadece kesin olanları borsaya bildiriyo

bana görüşmeler başladı denilipte alınmayan bir kaç örnek verebilir misiniz

Geri
Üst Alt