Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Oyuncularin kalitelerini falan geçtim, kabak gibi ortasaha ihtiyaci varken neden hucum bölgesine iki adam birden alinir ? Reyes tam bir Julio Baptista zaten, hangi mevkide oynadigi bile belli degil.

transferi kapattık dediklerini duymadım

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Oyuncularin kalitelerini falan geçtim, kabak gibi ortasaha ihtiyaci varken neden hucum bölgesine iki adam birden alinir ? Reyes tam bir Julio Baptista zaten, hangi mevkide oynadigi bile belli degil.

Transfer bittimi dedi la başkan?

Başkanın italya seferide varmış.Duyurulur;)

Ek olarak Ufjalusi'ye harcananan yabanci kontenjanina yazik. Ona verecegin paranin yarisiyla uzat Gökhan Zan'in sözlesmesin daha faydali olur. Cebinde kalan parayla her pozisyonda alternatifleri çogalt. Bu kulüpte benim düsündüklerimin 10'da birini bile gerçeklestirebilecek adam yok maalesef.

Ek olarak Ufjalusi'ye harcananan yabanci kontenjanina yazik. Ona verecegin paranin yarisiyla uzat Gökhan Zan'in sözlesmesin daha faydali olur. Cebinde kalan parayla, her pozisyonda alternatifleri çogalt. Bu kulüpte benim düsündüklerimin 10'da birini bile gerçeklestirebilecek adam yok maalesef.

Harbiden lan sen acayip bişeysin git sen İMF başkanı felan ol valla bak.

Serhat bizzat kendi ve alter egosu uzerinden 2 aydir yasli futbolcu istememe showlari yapiyor, aldiris etmeyin.

Ek olarak Ufjalusi'ye harcananan yabanci kontenjanina yazik. Ona verecegin paranin yarisiyla uzat Gökhan Zan'in sözlesmesin daha faydali olur. Cebinde kalan parayla her pozisyonda alternatifleri çogalt. Bu kulüpte benim düsündüklerimin 10'da birini bile gerçeklestirebilecek adam yok maalesef.

Adam Nihat Doğan'mış meğersem.

adam ujfalusinin kaça para alacağını biliyo beyler

gökhanla sözleşme uzatsan urfalı gelmese elinde maximum 2 milyon euro para kalır

o parayla her mevkide alternatif çoğaltacakmış arkadaş

Beyler tekrarlıyorum şu adamı görmezden gelin ve mesajlarını alıntılamayın.

Serhat o parayla ancak gider, çakma Hollister tişört alır yüzlerce.

Bugün siz transferlerin etkisiyle herseyi pozitif görüyorsunuz, adamlar etkisiz oldugunda tepkiniz benimkinden 2 kat fazla olacak. Ben simdiden uyariyorum ki deceptionunuz fazla büyük olmasin diye. Olacaklari önceden sezmek bu olsa gerek.

Arkadaşım bu tarz yorumlarla insanları gerip pirim yapmaya çalışma. Forum yönetiminin senin gibilere nasıl izin verdiğinide anlamış değilim, fenerliyim deyip bu kadar provokasyon yaptın, bir türlü ceza yemedin. İlginç

artik sertan kardesimizi ciddiye almama vakti gelmistir

Çok doğru söylüyor . Uzun bir bekleyişin ardından hissi duygularla patlama yaşamanız normal. BJK , FB , TS transferleri yaparken içiniz içinizi yedi , onlar tesislerinde futbolcularıyla şakalaşırlarken , imza attırırlarken , sen hayal ettin sonra Başkan'ına sordun ; Başkan'ım neden oyuncu almıyorsun , neden gecikiyorsun diye . Bu hezeyanları yaşarken 3 adam geldi diye , hoppa ayşe fatma çatla patla demen de normal fakat realist olmak lazım .

Fatih Terim'in yaşlı stoper takıntısı var . Popescu , De Boer , Almaguer seviyor bu adam böyle oyuncuları eyvallah da, futbolunun son demlerine gelmiş adamı da , Vietnam'a savaşa sokamazsın ki . Herkesin ağzında bir sakız ; Türkiye'deyiz kim gelir bize , Edirne'den öteye gidemiyoruz vs. okey haklısınız da BJK'nin -DAŞ - gibi defansı oldu , FB'nin - DAŞ - gibi defansı oldu . Onlar roket atarla saldırırken sen yerden aldığın mıcırla mı karşılık vereceksin . Ha dersiniz ki bizim hedefimiz şampiyonluk değil , 2.lik - 3. lük okey derim .

Şu kafa yapısını değiştirelim arkadaşlar . Gidelim Tery'i , Ramos'u , Vidic'i alalım demiyorum . Ujfalusi'den iyisi alınabilirdi boşa para veriyormuşuz gibi hissediyorum yine . İnşallah yanılırım fakat sürekli dile getirdiğim bir şey var . Galatasaray'da vizyon DEĞİŞMEZ . Hamam da aynı tas da aynı .

yobo ve lugano 31 yasinda

kural mi var 31 olur, 32 olmaz, 33 olur, 34 olmaz, 30 fazla falan diye anlamadim

lej

Hagi geldiğinde kaç yaşındaydı, Popescu geldiğinde kaç yaşındaydı?

Öyle bir kural yok fakat biyolojik olarak bu adam 27 yaşındaysa gelsin , başımızın tacı olsun . 33 lük bir adamla 25 lik bir adamın vereceği randıman aynı olmaz . Fiziksel özellikler yaş ilerledikçe futbol oynamaya müsade etmez çok fazla . Diatta ' yı hatırlıyorsun bilirsin kariyerini . Yobo ve Lugona üst düzey oyuncular değil . Ufjalusi yerine onlar da alınsa tepkim yine aynı olurdu.

Geri
Üst Alt