Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi
Ek olarak Ufjalusi'ye harcananan yabanci kontenjanina yazik. Ona verecegin paranin yarisiyla uzat Gökhan Zan'in sözlesmesin daha faydali olur. Cebinde kalan parayla her pozisyonda alternatifleri çogalt. Bu kulüpte benim düsündüklerimin 10'da birini bile gerçeklestirebilecek adam yok maalesef.
Çok doğru söylüyor . Uzun bir bekleyişin ardından hissi duygularla patlama yaşamanız normal. BJK , FB , TS transferleri yaparken içiniz içinizi yedi , onlar tesislerinde futbolcularıyla şakalaşırlarken , imza attırırlarken , sen hayal ettin sonra Başkan'ına sordun ; Başkan'ım neden oyuncu almıyorsun , neden gecikiyorsun diye . Bu hezeyanları yaşarken 3 adam geldi diye , hoppa ayşe fatma çatla patla demen de normal fakat realist olmak lazım .
Fatih Terim'in yaşlı stoper takıntısı var . Popescu , De Boer , Almaguer seviyor bu adam böyle oyuncuları eyvallah da, futbolunun son demlerine gelmiş adamı da , Vietnam'a savaşa sokamazsın ki . Herkesin ağzında bir sakız ; Türkiye'deyiz kim gelir bize , Edirne'den öteye gidemiyoruz vs. okey haklısınız da BJK'nin -DAŞ - gibi defansı oldu , FB'nin - DAŞ - gibi defansı oldu . Onlar roket atarla saldırırken sen yerden aldığın mıcırla mı karşılık vereceksin . Ha dersiniz ki bizim hedefimiz şampiyonluk değil , 2.lik - 3. lük okey derim .
Şu kafa yapısını değiştirelim arkadaşlar . Gidelim Tery'i , Ramos'u , Vidic'i alalım demiyorum . Ujfalusi'den iyisi alınabilirdi boşa para veriyormuşuz gibi hissediyorum yine . İnşallah yanılırım fakat sürekli dile getirdiğim bir şey var . Galatasaray'da vizyon DEĞİŞMEZ . Hamam da aynı tas da aynı .