Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Sen daha hitabet etiğini öğrenemişsin lise öğrencisi gibi duruyorsun . Dediğimi yine anlamamışsın ne yazık ki . Uzatma boşuna kalbin kırılır :)

Pm'ye bak bi istersen orda gereken şeyleri söyledim sana:)

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Pm'ye bak bi istersen orda gereken şeyleri söyledim sana:)

Stancu'yu satarsın , 2-3 e fark etmez . Manu Tosiç'i aldı , Bebe'yi aldı , Fb Guiza'yı aldı , Bjk Tabata'yı Ferrari'yi , Holosko'yu aldı vs. bunlar ya çok ucuza gönderdi ya da sözleşmelerini fesh etti . Sen farklı olarak verdiğin parayı Stancu tarzında oyunculara yatırırsan 1 de olmaz 2 de , 2 de olmaz 3 te yakalarsın kesin bir Ribery .

Stancu'yu satarsın , 2-3 e fark etmez . Manu Tosiç'i aldı , Bebe'yi aldı , Fb Guiza'yı aldı , Bjk Tabata'yı Ferrari'yi , Holosko'yu aldı vs. bunlar ya çok ucuza gönderdi ya da sözleşmelerini fesh etti . Sen farklı olarak verdiğin parayı Stancu tarzında oyunculara yatırırsan 1 de olmaz 2 de , 2 de olmaz 3 te yakalarsın kesin bir Ribery .

Ama şuanda Stancu kumarındansa Forlan'ı tercih ederim abi.

Ama şuanda Stancu kumarındansa Forlan'ı tercih ederim abi.

Bir tane Forlan al , 2 sene Stancu dene . Kumaşı kaliteli adamın . Ujfalusi deneyene kadar gider Brezilya'dan alırım onu denerim . Gelsin oynasın bir de ondan sonra görüşlerimizi paylaşalım .

Bir tane Forlan al , 2 sene Stancu dene . Kumaşı kaliteli adamın . Ujfalusi deneyene kadar gider Brezilya'dan alırım onu denerim . Gelsin oynasın bir de ondan sonra görüşlerimizi paylaşalım .

Aynen abi,Ujfalusi konusunda sana katılıyorum.

Kaliteli tecrubeli yabanci , ve genc yerli futbolcularla basari geldigi ispatlanmistir Turkiye'de, 4 sampiyonluk ve Uefa kupasi ile.

biri ideal 11'i yaş ortalamaları ile beraber çıkarabilirmi. yaş sorununa dikkat çeken arkadaşlar haklımı merak ettim.

Reyes her türlü akar. Bence üçlü içinde en iyisi.

Forlan bu ligi domine edecek bir oyuncudur. Ha ben yaşı dolayısıyla istemiyorum. 3 senelik kontrat fazla. 36 yaşına geldiğinde bu takımda oynayamaz. Hala dünyaları mı ödeyecez adama. Ama içim rahat. Türkiye Ligi'nde Baros, Elmander, Forlan ve yeri geldiğinde Kazımı sağda kullanıp Reyes'i çekerek oluşturacağınız her hangi bir forvet hattı her türlü aşırı lüks. Bu forvet bence İspanya, İngiltere Ligini de kaldırır. Kaldı ki formayı aynı yaştaki Niang'a teslim edeceğime Forlan'a teslim ederim.

Ujfalusi ise tam bir hayal kırıklığı. Servet'in yanına en iyisini almamız gerekiyordu. Vincent Kompany kalitesinde bir adam paklar ancak o bölgeyi.

Forlan geliyor diyoruz hala çok bilmiş gibi yaşını tartışanlar var çok iticisiniz.

Forlan geliyor diyoruz hala çok bilmiş gibi yaşını tartışanlar var çok iticisiniz.

aynen hele hele adamın biri acaba kaç tane ölü karga buluruz falan yazmış.Adam 2 kere altın ayakkabı almış.Dünyanın en önemli liglerinde ve klüplerinde oynamış.Allah akıl fikir versin.Forlanı beğenmeyenlerle değil futbol hiç birşey tartışılmaz.

İtici olan sensin. Hesap mı vericez bir de adamın nesini tartışacağımızı. Futbolda yaş önemli kriterdir. Dogmalarla doldurmayın evladım beyninizi. Bak Rus, Ukrayna klüplerine. Gencecik ve zehir gibi topçuları kadrolarına katıyorlar.

İtici olan sensin. Hesap mı vericez bir de adamın nesini tartışacağımızı. Futbolda yaş önemli kriterdir. Dogmalarla doldurmayın evladım beyninizi. Bak Rus, Ukrayna klüplerine. Gencecik ve zehir gibi topçuları kadrolarına katıyorlar.

sonuç ne? roberto carloslar voroninler kuranyiler de o ligde değilmiydi? Hagi de geldiğinde aynı zihniyet devredeydi.Kim ne derse desin forlan türkiye ligi için bir süper yıldızdır.Tanjudan sonra da böyle golcü gelmemiştir cimboma.....

Reyes her türlü akar. Bence üçlü içinde en iyisi.

Forlan bu ligi domine edecek bir oyuncudur. Ha ben yaşı dolayısıyla istemiyorum. 3 senelik kontrat fazla. 36 yaşına geldiğinde bu takımda oynayamaz. Hala dünyaları mı ödeyecez adama. Ama içim rahat. Türkiye Ligi'nde Baros, Elmander, Forlan ve yeri geldiğinde Kazımı sağda kullanıp Reyes'i çekerek oluşturacağınız her hangi bir forvet hattı her türlü aşırı lüks. Bu forvet bence İspanya, İngiltere Ligini de kaldırır. Kaldı ki formayı aynı yaştaki Niang'a teslim edeceğime Forlan'a teslim ederim.

Ujfalusi ise tam bir hayal kırıklığı. Servet'in yanına en iyisini almamız gerekiyordu. Vincent Kompany kalitesinde bir adam paklar ancak o bölgeyi.

Reyes Arsenal'dan ayrıldığından beri her sene başka takımda oyunuyor.Sadece son 2 sene üst üste aynı takımda oynadı.Umarım bizde o istikrarı yakalar zaten istikrarlı oynarsa , sürekli oyunun içinde olursa biraz zor durdururlar onu.

Forlan hakındaki görüşlerine katılıyorum ama yaşı ve bu sezonki performansı çok büyük soru işareti.Kendini toparlayabilecek mi göreceğiz...

Fatih Hoca Ujfalusi ve Servet'i yan yana oynatmaz diye düşünüyorum.

sonuç ne? roberto carloslar voroninler kuranyiler de o ligde değilmiydi? Hagi de geldiğinde aynı zihniyet devredeydi.Kim ne derse desin forlan türkiye ligi için bir süper yıldızdır.Tanjudan sonra da böyle golcü gelmemiştir cimboma.....

Konu o değil Erkan. Zevzeğin tekinin şunu tartışabilirsiniz şunu tartışamazsınız diye ortaya çıkması. Bence kimle futbol tartışılıp tartışılmayacağına ve neyi tartışıp neyi tartışamayacağımıza karar verme hakkını kendinizde nasıl gördünüz bi bunu ciddi ciddi düşünün. Ortada büyük yanlış var. İnanın bana o kadar önemli değilsiniz...

Reyes Arsenal'dan ayrıldığından beri her sene başka takımda oyunuyor.Sadece son 2 sene üst üste aynı takımda oynadı.Umarım bizde o istikrarı yakalar zaten istikrarlı oynarsa , sürekli oyunun içinde olursa biraz zor durdururlar onu.

Forlan hakındaki görüşlerine katılıyorum ama yaşı ve bu sezonki performansı çok büyük soru işareti.Kendini toparlayabilecek mi göreceğiz...

Fatih Hoca Ujfalusi ve Servet'i yan yana oynatmaz diye düşünüyorum.

Yaş tekrar söylüyorum önemli kriterdir. Misal Forlan dünya kupasından sonra ligi kaldıramadı. Geçen sezon dünya kupası oynamasa pekala İspanya liginde önceki sezonlardaki performansını tekrar edebilirdi.

Bu sezon tek kulvardayız. Dediğim gibi Ligi domine etmesi kuvvetle muhtemel. Tabi meşhur kasaplar yüzünden sakatlık yaşamazsa. Ama tek hedef şampiyonlar ligi. Ama bu sezonu 33-34 yaşlarında tamamlayacak Forlan önümüzdeki sezon 34-35 yaşında hem lig hem de şampiyonlar ligini nasıl kaldıracak? Son sezon ise kayıp olur. 36 yaşında malesef bu ligde futbol kariyeri sezonu tamamlayamadan sakatlık yüzünden biter.

Servet'le Ujfalusi birlikte oynatılmayacaksa zaten yanlış transfer. Topu topu 2 defans oyuncumuz var. Biri Servet öteki Gökhan. Aldığımız 3. adam bunlardan biri ile kötü performans verecekse ben o transfere yanlış transfer derim.

Konu o değil. Zevzeğin tekinin şunu tartışabilirsiniz şunu tartışamazsınız diye ortaya çıkması. Bence kimle futbol tartışılıp tartışılmayacağına karar verme hakkını kendinizde nasıl gördünüz bi bunu ciddi ciddi düşünün. Ortada büyük yanlış var. İnanın bana o kadar önemli değilsiniz...

Yaş tekrar söylüyorum önemli kriterdir. Misal Forlan dünya kupasından sonra ligi kaldıramadı. Geçen sezon dünya kupası oynamasa pekala İspanya liginde önceki sezonlardaki performansını tekrar edebilirdi.

Bu sezon tek kulvardayız. Dediğim gibi Ligi domine etmesi kuvvetle muhtemel. Tabi meşhur kasaplar yüzünden sakatlık yaşamazsa. Ama tek hedef şampiyonlar ligi. Ama bu sezonu 33-34 yaşlarında tamamlayacak Forlan önümüzdeki sezon 34-35 yaşında hem lig hem de şampiyonlar ligini nasıl kaldıracak? Son sezon ise kayıp olur. 36 yaşında malesef bu ligde futbol kariyeri sezonu tamamlayamadan sakatlık yüzünden biter.

Servet'le Ujfalusi birlikte oynatılmayacaksa zaten yanlış transfer. Topu topu 2 defans oyuncumuz var. Biri Servet öteki Gökhan. Aldığımız 3. adam bunlardan biri ile kötü performans verecekse ben o transfere yanlış transfer derim.

aynen söylediklerinin çoğuna katılıyorum.Ama forlanın bu seneki istatistiğinin sebebi teknik direktörle arasında ki sorunlar idi.Birde devre arasında juventus gibi bir takımdan aldığı teklif kafasını çok karıştırdı.Dediğin gibi kasaplar izin verirse en az 2 sezon bizi rahatlıkla üçürur.Aslında çok kasaplıkta işi yok forlan güçlü ve az sakatlanan bir oyuncudur.Hepsi ortalamanın üstünde oyuncular hayırlı olsun diyelim ve destekleyelim derim ben.

Benim endişemde o yüzden zaten hocam.Bu senede Copa America var.Reyes içinde tek korkum istikrar.Fazla riskli buluyorum bu transferleri(Bazı arkadaşların iddia ettiği gibi kimsenin yeteneklerini falan sorgulamıyorum).Tek tesellim takımın başında Fatih hocanın olması ...

Gece bir ilerleme kaydedildimi ?

Ben Forlan'la anlasamayacagımızı düşünüyorum

aynen söylediklerinin çoğuna katılıyorum.Ama forlanın bu seneki istatistiğinin sebebi teknik direktörle arasında ki sorunlar idi.Birde devre arasında juventus gibi bir takımdan aldığı teklif kafasını çok karıştırdı.Dediğin gibi kasaplar izin verirse en az 2 sezon bizi rahatlıkla üçürur.Aslında çok kasaplıkta işi yok forlan güçlü ve az sakatlanan bir oyuncudur.Hepsi ortalamanın üstünde oyuncular hayırlı olsun diyelim ve destekleyelim derim ben.

Avantajı ve dezavantajı olan bir adam. Transfer edilen forvet Forlansa eğer Baros mutlaka takımda kalmalı. Zaten bu oyuncunun en önemli artısı forvet arkası da oynayabilmesi. Klasik oyun kurucu olarak değil belki ama FM'deki tabiri ile tam anlamda playmaker forward... Aslında Atletico'da Aguero ile forvet ve forvet arkasında değişmeli oynuyorlardı. Bu sezon Galatasaray'da aynı işi Elmander'le birlikte çok güzel yapabilirler. Ama Baros arkasında da Forlan'lı hücum hattı solda Arda ve sağda Reyes ile çok üretken olur. Bu durumda orta saha transferi de tek adamla çözülür.

Yine de tüm bu transferlere rağmen kale, defans ve orta saha hattındaki sorunlar mutlaka çözülmeli. Sanırım en kolayı kale ve orta saha. Bu bölgelere Cambiasso, Sissokko, Muslera, Ruffier gibi isimlerden birer tanesinin transferi sorunu çözer. Ama zaten defans için ideali biri sol bek iki de merkez oyuncusu olmak üzere 3 transferken, tek defans oyuncusu ile bu bölge transferi kapatılacaksa alınacak isim Ujfalusi değil de Vincent Kompany tarzı komple bir adamdır. Vincent'in transferi imkansız. Bu sezon Dünya'nın en önemli defans oyuncuları arasına girer ama misal defansta çok iyi oynayabilen Arthuro Vidal hem transferi mümkün hem de bu bölgeyi kaldırabilecek bir isimdir. Ujfalusi hakikaten çok kötü transfer.

Gece bir ilerleme kaydedildimi ?

Ben Forlan'la anlasamayacagımızı düşünüyorum

Ünal Aysal ta oralara gittiyse rezil olmaz bu transferlerde. Eminim transfer harekatından önce menejerlerinden okey alınmıştır oyuncuların.

Geri
Üst Alt