Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

İSpanyollar derken gazetede habermi çıktı,kaynak nedir.Link alabilirmiyim.

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Şu fiyatlarda inanılacak bir şey yok ki komple sallamış herifler.Ben söyleyim bak toplam vereceğimiz bonservis en fazla 12-13 milyon Euro'dur en fazla.

İnşallah üstât. En az senin kadar bende isterim maliyetlerinin ucuz olmasını.

Bankadan 30 milyon euro kredi cekildi deniyor. bence bu paranin en fazla yarisi falan kullanilmistir bu transfere..

Reyes 7

Forlan 5

Ujfalusi 2

Diger kalan 15-16 milyon civari parayla da sanirim avrupadan kaleci ve orta saha alinacak...

Yerli transferide sanirim uzun vadeli odemelerle ve takas yoluyla yapariz.. Akin, Sercan Potuk vs artik kim dusunuluyorsa..

Forlan zaten sözleşmesinin son senesinde olmayacak mıydı? Sözleşmesinin son senesinde olan bir adama kimse 12 milyon euro vermez. Reyes ise en fazla 8-9 milyon eurodur.

sırf çok görünsün diye basınımız bu oyuncuların 3 yıllık toplam maliyetlerini yazdıgını görmezden gelerek oltaya iyi geliyorsunuz.başkanın konuşmasını dinleyen,birazcık aklı olan biri bu söyledigimi anlar.yeter artık bi durun insanlar sevinsin.agzından burnundan getirdiniz para para diye diye.sizene ya?vermişsek de vermişiz.takımını düşünen gitsin üzerine düşeni yapsın formasını,kombinesini,gs mobile ını alsın.taraftarlık böyle olur.oturdugu yerden bu o kadar etmez,bukadar verilmez diyerek degil.

İSpanyollar derken gazetede habermi çıktı,kaynak nedir.Link alabilirmiyim.

Üstât bugün sabaha karşı gezinirken okumuştum. Bulmaya çalışayım.

Kök Not : Twitter

Birde bu elemanın babası ya menajerdi yada antrenör. Şu ana kadar verdiği bilgilerin hepsi doğru çıktı.

2-3 milyon euroya stoper alıyoruz, Allah sonumuzu hayretsin.

sırf çok görünsün diye basınımız bu oyuncuların 3 yıllık toplam maliyetlerini yazdıgını görmezden gelerek oltaya iyi geliyorsunuz.başkanın konuşmasını dinleyen,birazcık aklı olan biri bu söyledigimi anlar.yeter artık bi durun insanlar sevinsin.agzından burnundan getirdiniz para para diye diye.sizene ya?vermişsek de vermişiz.takımını düşünen gitsin üzerine düşeni yapsın formasını,kombinesini,gs mobile ını alsın.taraftarlık böyle olur.oturdugu yerden bu o kadar etmez,bukadar verilmez diyerek degil.

Kimsenin ağzından burnundan gelsin diye paylaşmadım.

Ekrem dostum Drogba'yi satmak istemedikleri icin alamadik biliyorum. Ama ayni zamanda adamlara herhangi bir teklifte sunmadik. Ustelik yonetim Drogba'yi belese almanin hesaplarini yapiyordu. Yani bonservis odemeden.. Forlan'a odenmis saydigimiz o 27 milyon euro ile iki tane drogba alabilirdik Chelsea'den. Istedikleri kadar satmak istemesinler. Drogba'ya bugun hemen simdi 10 milyon euro veren aninda imzayi attirir. 33 yasinda adam yahu.. Chelsea paket yapar buyur kardes tepe tepe kullan der o paraya..

Ne kadar verildiğinin ne önemi var bu paraların bizden cıktığını düşünen varmı acaba yada bizim böle bi para verbilecek güce sahip olduğumuzu ? Boşverin ne kadar verildiyse verildi bu oyuncular kaliteli isimler ve başarıya taşıyabilecek isimler boşverin medyanın gazlamasını.

Ekrem dostum Drogba'yi satmak istemedikleri icin alamadik biliyorum. Ama ayni zamanda adamlara herhangi bir teklifte sunmadik. Ustelik yonetim Drogba'yi belese almanin hesaplarini yapiyordu. Yani bonservis odemeden.. Forlan'a odenmis saydigimiz o 27 milyon euro ile iki tane drogba alabilirdik Chelsea'den. Istedikleri kadar satmak istemesinler. Drogba'ya bugun hemen simdi 10 milyon euro veren aninda imzayi attirir. 33 yasinda adam yahu.. Chelsea paket yapar buyur kardes tepe tepe kullan der o paraya..

Abi bence de etmez zaten sana katılıyorum. Ben sadece okuduğum bir bilgiyi paylaştım. Paylaşımın zamanlamasını yanlış yaptım herhalde. Canını sıktığım abilerim kardeşlerim kusuruma bakmasınlar lütfen.

Fazla gaza gelmeden bekleyip görmek lazım

Bu sene de bu maliyet işlerini çok konuşur olduk.Basın hemen bütün kontrat süresindeki parayı toplayıp bir seferde veriliyormuş gibi lanse ediliyor.Tamam adamın alacağı önemli ama sonuçta gelen adamlardan biri son Dünya Kupası'nın yıldızı diğeride kariyerinde Arsenal , Real Madrid , Atletico olan bir adam.Bedavaya oynamalarını beklemiyorsunuz herhalde.

Bankadan 30 milyon euro kredi cekildi deniyor. bence bu paranin en fazla yarisi falan kullanilmistir bu transfere..

Reyes 7

Forlan 5

Ujfalusi 2

Diger kalan 15-16 milyon civari parayla da sanirim avrupadan kaleci ve orta saha alinacak...

Yerli transferide sanirim uzun vadeli odemelerle ve takas yoluyla yapariz.. Akin, Sercan Potuk vs artik kim dusunuluyorsa..

Madem stopere falan para harcamak gibi mantıklı bir hareketi yapmadık, bari kaleye Muslera - Cana takası yapıp bütün parayı ortasahaya abanalım.

Madem stopere falan para harcamak gibi mantıklı bir hareketi yapmadık, bari kaleye Muslera - Cana takası yapıp bütün parayı ortasahaya abanalım.

Oyle olacak zaten..

Cambiasso icin minimum 12-13 isterler :)

Bursa'ya Pino, balta, culio, Stancu veya Aydin'dan herhangi ikisini teklif edip Serdar Aziz ve Sercan'i alabilirsek muthis olur.. Sahsen ben Culio ve Pino'yu kafa kafaya hic dusunmeden veririm.. cunku onlardan daha iyi yabancilar rahatlikla bulunur.. Bu sene basari icin bu adamlardan en az 1 gomlek ustun oyuncular sart zaten. Serdar Aziz ve Ujfalusi defansta fena olmazdi. Servetten kurtulalimda kim gelirse gelsin. ceyhun oynasin ona bile raziyim. yeter ki su adami ilk 11'de gormeyeyim..

Mümkünse bu başlık uzunca bir süre kaybolmasın biryere

Her sabah kalktıgımda yeniden inanmam için çok etkili oluyor :asd:

Reyes 7

Forlan 5

Ujfalusi 2

sercan potuk kim renkdas

Geri
Üst Alt