Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Reyes - Baros - Forlan

Şu 3'lü kurulur, Baros sadece sakat olmasın yeter, bu 3'lü Avrupa'da her hafta gazetelere manşet olur.

Aynen öyle Emre.Baros öyle yok sayılacak bir oyuncu değil.

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

NTVSpor transferlerin hafta başında resmen açıklanacağını söylüyor. Herhangi bir sorundan bahsedilmiyor. Hatta transferlerin gerçekleşme süreci ile ilgili mini belgesel hazırlamışlar. Keyifle izledim.

Arkadaşlar ben forlanın geleceğine inanmıyorum.Atletico Madrid forlanı gördermek istiyor.İlk anlaşma kulüple yapıldı daha sonra futbolcuyla görüşmeye başlamışlar.Forlanın menajeri toplantıya bile katılmamış.Adam gelmek istemiyor

Arkadaşlar ben forlanın geleceğine inanmıyorum.Atletico Madrid forlanı gördermek istiyor.İlk anlaşma kulüple yapıldı daha sonra futbolcuyla görüşmeye başlamışlar.Forlanın menajeri toplantıya bile katılmamış.Adam gelmek istemiyor

Başkan yalan söylüyor yani.İyi siz inanmaya devam edin saçmasapan adamlara.

Başkana inanma, gazetelerin palavralarına inan.Pazartesi hepsi gelecektir.

Reyes ve Ujfalusi konusunda hiç bir sorun olduğunu zannetmiyorum ama Forlan konusunda uğraşıyorlar gibi geliyor bana.

Başkan yalan söylüyor demedim.Başkanda biz forlanla anlaştık demedi zaten...

"Görüşmelerimiz müsbet geçti." dedi başkan.

Müsbet : Olumlu,pozitif.

Aldık hepsini..nokta.

Sen Forlan gelmek istemiyor diyorsun başkan çok açık ve net bir şekilde "Bize gelmek istemeyen oyuncu yok" diyor.Sen söyle şimdi sen bundan ne mana çıkarıyorsun?

Bizim başımıza ne geldiyse şu medyanın gazına geldik diye oldu zaten.İnanmayın arkadaşlar.Başkan gerekli açıklamaları yaptı.Olumlu geçtiğini söyledi.

Yahu adam oyuncuların tek tek sözleşme yıllarını verdi şaka gibi haberler çıkıyor ve millet inanıyor:) Kardeşim ufak tefek pürüzler kalmış işte ne zorluyorsunuz?

Sen Forlan gelmek istemiyor diyorsun başkan çok açık ve net bir şekilde "Bize gelmek istemeyen oyuncu yok" diyor.Sen söyle şimdi sen bundan ne mana çıkarıyorsun?

Başkanın bu şekilde konuşması gayet normal olumsuz konuşmasını beklemiyorum.Forlanın gelmesini bende istiyorum.Ben sadece düşüncemi söyledim.Neden bu kadar tepki aldım onuda anlamıyorum.Forlan gelirse her galatasaraylı gibi bende sevineceğim.Gelmezsede diğer oyuncuyu bekleyeceğiz...

Başkan "Buffon bize gelmek istiyor." dedikten bir kaç gün sonra Buffon İtalya'da "Juventus'tan ayrılırsam sadece Roma'ya giderim." diye demeç vermişti.

Yalan söylediğini düşünmek değil de ben başkanımızı hala çözemedim, açıkcası verdiği demeçler biraz tutarsız geliyor bana.

Başkan daha kulübe yeni ısınıyor beyler.

Seneye kulübe ısınınca Adnan Polat'tan esintiler izleriz.

Başkan "Buffon bize gelmek istiyor." dedikten bir kaç gün sonra Buffon İtalya'da "Juventus'tan ayrılırsam sadece Roma'ya giderim." diye demeç vermişti.

Yalan söylediğini düşünmek değil de ben başkanımızı hala çözemedim, açıkcası verdiği demeçler biraz tutarsız geliyor bana.

Bu daha farklı Çağatay.Burada bizzat kendisi Atletico Madrid'le görüşmeye gitti,adamlarla anlaştı,Kap'a bildirdi,yıllık sözleşmeleri bile açıkladı.Yani ortada ciddi gelişmeler var.Hee şimdi çıkıp Forlan ayağıma kıymık battı ben gelmem Türkiye'ye derse bilemem ama bir şeyler bitmiş olmasa Kap'a bildirim yapmazlardı.

****ografik bir ücret ödenecekse gelmesinler.

gökmen özdenak:D

Bu daha farklı Çağatay.Burada bizzat kendisi Atletico Madrid'le görüşmeye gitti,adamlarla anlaştı,Kap'a bildirdi,yıllık sözleşmeleri bile açıkladı.Yani ortada ciddi gelişmeler var.Hee şimdi çıkıp Forlan ayağıma kıymık battı ben gelmem Türkiye'ye derse bilemem ama bir şeyler bitmiş olmasa Kap'a bildirim yapmazlardı.

Bilemiyorum valla Ertuğ, ben biraz garantici bir insanım, o yüzden boş yere endişe ediyor da olabilirim. Açıkcası üçü olmazsa da çok üzülmem ben şahsen ama bu kadar gösterişle gidilip gelindikten sonra bu işin burdan dönmesi gerçekten kötü olur, camia ve Ünal Aysal prestij kaybeder, elaleme makara konusu oluruz. Gelişmeler bitme aşamsıdaysa eğer İspanyol medyasının hala bu transferlere bu kadar küçük ihtimal vermesi, her gün olumsuz haberler çıkması ilginç. KAP'a "görüşüyoruz" diye bildirim yaptıktan sonra gelmeyen oyuncu yok bizde sanırım ama böyle meşakketli isimlerle de uğraşılmadı. Beşiktaş görüştüğünü bildirdiği halde Forlan ve Fernandes ile anlaşamamıştı. Böyle bir hataya düşeceğimizi ben de düşünmüyorum açıkcası ama Ünal Aysal'ın bu konulardaki tecrübesizliği soru işareti yaratıyor. Her neyse, dediğim gibi ben biraz garantici bir insanım, birşey kesin olarak bitmeden bitti gözüyle bakamam, o yüzden endişelerim yersiz de olabilir, içi rahat olan yine içini ferah tutsun. :)

ne çabuk gaza geliyoruz bunlar bizim ihtiyacımız olan admlar değil isimleri var cisimleri yok içreinde forlan eh biraz reyesin kazımdan farkı yok ujfalusi dedem gibi

ne çabuk gaza geliyoruz bunlar bizim ihtiyacımız olan admlar değil isimleri var cisimleri yok içreinde forlan eh biraz reyesin kazımdan farkı yok ujfalusi dedem gibi

Reyes'in Kazımdan farkı yok derken? Güzel espri gerçekten. Tuttum bunu.

Geri
Üst Alt