- 10 Nisan 2013
- 53.438
- 33.309
- 2.993
EVET
GÜLDÜK EĞLENDİK
ŞİMDİ DUŞLARIMIZI ALIP
DUŞ ÖNCESİ 2 TANE VERİYORUM İYİ GELİR
ARDINDAN YATIP UYUYORUZ
İYİ GECELER
Ben adam olanlarla devam edicem. Çıkabilirsin konudan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EVET
GÜLDÜK EĞLENDİK
ŞİMDİ DUŞLARIMIZI ALIP
DUŞ ÖNCESİ 2 TANE VERİYORUM İYİ GELİR
ARDINDAN YATIP UYUYORUZ
İYİ GECELER
Ünsal eğer forma konusunda söz verdiyse sözünü tutmalı. Ama forumda birden puanlar yükselip düşebilir bu da göz önünde bulundurulmalı.
meydan sizin zatenBen adam olanlarla devam edicem. Çıkabilirsin konudan.
Buna da katılmak istiyorumO zaman kupayı 4-5 aya alırsın böyle saçmalık mı olur biz öyle mi dedik? Yarın yapıcam çekilişi.
O zaman kupayı 4-5 aya alırsın böyle saçmalık mı olur biz öyle mi dedik? Yarın yapıcam çekilişi.
Ben memleket topraklarına basmayali 13 sene falan olmuş. İnş kısa sürede gelirim de yeriz karşılıklıGel kendin ye memleketinde niye yollayayım
Yap tamam beş çekiliş ama beni germeyin ben istediğim zaman çarşıya giderim alırım gönderirim. Hepsi emek bunların uğraşamam yolum düşünce alırım
Atkıyı da kışın yilbasi cekilisi diye veririm abi, belhanda formasi olacak giymek istemeyen katilmasinMaç forması demi bildiğimiz? İsim üyeye kalsın Belhanda isteyene bir de atkı hediye et![]()
Ben memleket topraklarına basmayali 13 sene falan olmuş. İnş kısa sürede gelirim de yeriz karşılıklı![]()
yaptı mı havaleyiMahir adam gibi adam demişmiydim
Gerek yok ona. Çekilişi yapcaz online storedan ödeyip yollucan. Ya da bana havale et ben ilgilenirim sorun değil. Ama sen yaparsan daha iyi.
Atkıyı da kışın yilbasi cekilisi diye veririm abi, belhanda formasi olacak giymek istemeyen katilmasin![]()
Şampiyonlar ligimi?Tamam ulan kabul. Maç forması ha ona göre yeni sezon.
Niye yemesin ya mum ışığında yemek mi yiyelim dedik sanki.O da seni ayıbın. Bu arada gerçekten karşılıklı künefe mi yemek istiyorsun? Bunu gerçekten istiyor musun bu nasıl bir kafa forumdan iki adam buluşup künefe mi yiyecek?