Forma, Atkı vb. Hediye Başlığı

O zaman kupayı 4-5 aya alırsın böyle saçmalık mı olur biz öyle mi dedik? Yarın yapıcam çekilişi.

Yap tamam beş çekiliş ama beni germeyin ben istediğim zaman çarşıya giderim alırım gönderirim. Hepsi emek bunların uğraşamam yolum düşünce alırım

Yap tamam beş çekiliş ama beni germeyin ben istediğim zaman çarşıya giderim alırım gönderirim. Hepsi emek bunların uğraşamam yolum düşünce alırım

Gerek yok ona. Çekilişi yapcaz online storedan ödeyip yollucan. Ya da bana havale et ben ilgilenirim sorun değil. Ama sen yaparsan daha iyi.

Ben memleket topraklarına basmayali 13 sene falan olmuş. İnş kısa sürede gelirim de yeriz karşılıklı

O da seni ayıbın. Bu arada gerçekten karşılıklı künefe mi yemek istiyorsun? Bunu gerçekten istiyor musun bu nasıl bir kafa forumdan iki adam buluşup künefe mi yiyecek?

Kupada şansımız tutmadı bari bunda tutsun be

O da seni ayıbın. Bu arada gerçekten karşılıklı künefe mi yemek istiyorsun? Bunu gerçekten istiyor musun bu nasıl bir kafa forumdan iki adam buluşup künefe mi yiyecek?
Niye yemesin ya mum ışığında yemek mi yiyelim dedik sanki.
Önce rakı ısmarlarsın kunefeler benden.

Konu başlığı çok yakışıksız sanki sözümüzde durmadık ama anlamlı bir çekiliş olsun. Bir de sana para havale ederim sen alır yollarsın adıma MK den sevgilerle diye not düşersin olmaz mı?

Geri
Üst Alt