Forma Lansmanı Yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forma Lansmanı Yapılıyor

Sadelik istediğim için bence çok şık sarı forma bekliyordum yıllardır zaten olmuş bu

Sadelik dediğin şey Fransa formasında da var mesela.Ama arada öyle bir kalite farkı varki...Bundan bahsediyorum ben de.Sarı tişörte armayı ve reklamı basmışlar forma diye önümüze koyuyorlar.

Hic artistlik yapmayin valla. Siyah formaya ne diyorsaniz deyin ama parcali ve sari forma cok kaliteli bence. Ne bekliyorsunuz bilmiyorum valla.

O pet sise teknoloji bilmem ne diyordunuz, yapmislar iste. Yine niye sallayip duruyorsunuz? Siyah formayi alin diyen mi var?

Parcali ve sari forma berbat olmus diyenler de biraz salliyor bence. Cok güzel olmus

Parcali ve sari fena degil zaten, sadece parcalida logoyu siyah yaparak, sari da turk telekom yazisini siyah yaparak resmen icine etmisler formalarin.

Fatih hoca orda bile fırçalıyo :D Tafarel nerde lan? :D

adnan reyiz..

Adnan Öztürk reyiz konuşuyo.

biseyide begenin yok su iyi degil bu iyi degil anlamiyorum valla

parcali ve sari gayet güzel olmus siyahda fena degil!!

kaleci formaları güzel olmuş

Sadelik dediğin şey Fransa formasında da var mesela.Ama arada öyle bir kalite farkı varki...Bundan bahsediyorum ben de.Sarı tişörte armayı ve reklamı basmışlar forma diye önümüze koyuyorlar.

Aynı forma Arsenal ve Barça'ya da yapıldı bu sene..

Çok kötü ya çok birde çıkmış şöyle tasarım yaptık ruhderki den yardım aldık yalanlara bak şerefsizler...

hani express line falan diyorlardı hayırdir biri birsey açıklasın !?

ben siyah ve sarı formayı beğendim. giyilcek formalar .sizin kastınız nike a bence :o

kaçıncı yüzyıldayız beyler arda yırtık koy giymişmiş giyerse giyer yakışır aslanıma cünety tanman zamanında yırtık kot mu vardı da giymedi

kırmızının üzerine siyah nike simgesi nedir ya

Aslında futbolcular üzerinde formalar gayet hoş duruyor ...

Özellikle sarı çok beğendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt