Forma Lansmanı Yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forma Lansmanı Yapılıyor

Ya ben bu Türk Telekom yazısının stilinide hiç beğenmiyorum aşırı kötü ya :!

parcalının sırtı neden duz arkadas anlamadım ben o işi ya.. yama yapmıs gibi olmus.. cok zor olmasa gerek orayı da parcalı yapmak.. geri turlusu yine guzel ama o sırt kısmına taktım..

Yok artık abartmayın.

abi ben memnun degilim tam olarak içi ferah olan var mı kafasında soru işareti rahatsızlıgımızı bildirelim ki daha iyilerini elde edelim herşeye galatasaray için eyvallah dersek hem kendimizi hem galatasaray ımızı daha iyiye kavuşturamayız benim galatasarayım kusursuz olmalı kötünün iyisi degil !!!!

Foto yokmu, foto...su formalari görelim.

ruh der ki gibi zımbırtılar adnan ın gider ayak son kazıklarından

Hic artistlik yapmayin valla. Siyah formaya ne diyorsaniz deyin ama parcali ve sari forma cok kaliteli bence. Ne bekliyorsunuz bilmiyorum valla.

O pet sise teknoloji bilmem ne diyordunuz, yapmislar iste. Yine niye sallayip duruyorsunuz? Siyah formayi alin diyen mi var?

Parcali ve sari forma berbat olmus diyenler de biraz salliyor bence. Cok güzel olmus

Ya sen parçalının ne olduğunu bilmiyor musun?

Parçalı kırmızı-sarı ve arkası dümdüz kırmızı mı olur?

Yaz google a Metin Oktay diye parçalının ne olduğunu öğren ondan sonra konuş.

Tanitim da güzel olmadi ya neyse. :)

Formalar gayet guzel sarı alırım bu sene kesin.

ben sari ve siyah formayi alicam

bence siyah gayet sade ve guzel duruyor

Siyah gerçekten çok berbat yani, parçalı yine idare eder diyelim ama sarı forma son 2 senenin en iyi forması olmuş diyebilirim. Formalar dışındaki diğer ürünler de oldukça güzel gibi.

Neyse o değil de bu bize iyi bir ders olmuştur umarım; beklentiyi arttırmayacaksınız arkadaş, işin kötüsüne her zaman hazırlıklı olacaksınız. Yıllardır öğrenemedik şunu...

Edit: Ayrıca parçalı formanın siyah nike amblemini görmezden gelerek yorumladım.

biri de çıkıp demiyor mu aga bu nedir ?

parçalının renklerinin ters olduğunu kimse göremiyor mu ?

sarı forma düz ne güzel ne kötü

siyah forma olmamış

nike firmasına sormak lazım bu forma için kaç gün çalıştınız ya da çalıştınız mı ? enayi yerine koymayın milleti . her sene aynı terane sanki mükemmel forma geliyor gibi reklamlar vs bi bakıyosun alınacak forma yok reklam yapacağınıa adam gibi dizayn yapın ya

Lacoste tarzı ürünler çok güzel. Kazım, Ceyhun, Elmander ve Selçuk'un giydiği.

Anket yapılaabilir mi bu konuyla ilgili...

En çok hangi formayı beğendiniz?

Siyah

Parçalı

Sarı

Sİyah - Sarı

Parçalı - Sarı

Siyah - Parçalı

Üçünü de

Hiçbirini

TAM da takımın en çok desteğe ihtiyacı olduğu şu zamanlarda forma Almayalım demek saçmalık olur..Forma alalım ama protestomuzu da yapalım..Mail atalım yönetim anlayacaktır..Ama forma ve taraftar ürünleri alınmalı kesinlikle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt