Forma Lansmanı Yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forma Lansmanı Yapıldı

Yeşil kaleci forması da çok kötü.Ama diğer kaleci formasını beğendim.

Abi sarı sarı diyip duruyorsunuzda ne özelliği var anlayamadım.Ben mi göremedim acaba :S Düz sarı renk değilmi o?Detayları varda ben mi göremedim?

İlk olarak 64.90 olmasının da etkisiyle siyah forma alıcaktım ancak suan da sadece 1 tane parcalı forma almayı düsünüyorum artık.

Sarı gayet iyi,

Parçalı da dünkü resimlerdeki gibi kötü durmuyor,

Siyahı geç,

Ama diğer ürünlerin hepsi çok güzeldi.

Bir forma (sarı) alırım, diğer ürünlerle desteklerim.

Beklediğim kadar kötü değildi.

siyah benimde hoşuma gitmedi değil parçalı sanki çakma gibi olmuş adidas ın parçalısı daha iyidi, bu arada bu sarp,ayhan,aydın,balta kalaslarını görünce direk kapattım tanıtımı

beyler aslında TURK TELEKOM'un yazı karakteri scıyor formaların icine... degistirsinler bunu...

Bende Aynısını düşünüyorum türk telekom yazısı olmasa parçalıda gayet şık durabilir ama çok b.ktan bir yazı karakteri var bi de çok uzn türk telekom o ne öyle ya :D

Yalnız hep 4 forma diyorlardı.3 tane çıktı yani beyaz forma yok bu sene

Yok yok sarı gerçekten de hoşuma gitti.

Siyah forma 64 TL, sarı forma 74 TL, PARÇALI 99 TL.

Gsstore.org'dan.

iyi ama beklentim daha büyüktü nike dan

duz sarı yıllardır bekliyordum.. cok guzel olmasa bile ben seviyorum.

Aslında parçalıya baktıkça Kazım üzerinde filan çok güzel duruyor ama siyah forma konusundaki düşüncem değişmedi.

YAv parçalı yı yapmak bu kadar kompleks bı durum olmasa gere. arkası nıye tam. yapın ıste tam parcalı yakayı caprazlayın. bırde nedır o nıke amblemı sımsıyah Allah askına. tasarımı taraftara yaptırsalar daha ıyı cıkardı. bu formaları gayet 15 kısı bırlesıp aynısını bastırabılırsınız. sozum varmı bu sene 3 forma alacaktım. vazgectım artık antreman urunlerıne bakarım. nıke ta sora nıye forma satamadım demesın. celtıc e bıle ozel forma yapıp bızı bole sallamaları zoruma gıttı

gelecek sezon için klube baskı yapalım taraftarın istediği formayı yapsınlar ne bu ya

musleraya manyak yakışacak kaleci forması :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt