Forma Lansmanı Yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forma Lansmanı Yapıldı

Arkadaslar Nike kasmamis diyorsunuz, Arsenal, Manchester United formalarini ornek gosteriyorsunuz ama o takimlarin formalari tum dunyada satiyor, Nike'in kazanci da cok yuksek. Gelir nerde yuksekse o ise daha ozen gosteriyorlar tabi ki.

Diyelim Arsenal formasi icin 6 ay ugrasiliyor, taraftar ne istiyor diye tam arastirilirken bizde twitterdan ruh muh diye geyik yapiyorlar.

Demek istedigim her yil Arsenal formasi bekleyip hayal kirikligina ugramayin boyle.

Sari mükemmel olmus bence. Parcali idare eder, siyah'i begenmedim. Siyah da güzel olsaydi 3 tane alirdim ama sari ve parcaliyi kesin alicam. Kazim'da en cok sariyi begenmis, en son 93 yilinda giymistik, öbür takimi 4-1 yenmistik o formayla dedi, takdir ettim.

Formlari begenmeyenleri de anlayabiliyorum, beklentiler farkli olabilir, parcali'nin ters olmasi hayal kirikligi yaratmis olabilir. Ama formalar igrenc, bu sene forma almicam, hatta sirf lesh yazani bile gördüm burda. Siz forma almayin zaten sevgili arkadaslar, sizin almadiginiz formayi gerekirse ben alirim. Forma alacak maddi imkani olup da sirf tasarimini begenmedigi icin almayanlar, sirf transfer dönemlerinde buralara ugrayip Drogba'yi bekleyenler.. siz maclara da gelmeyin bir zahmet. Gerek yok.

siyah forma güzel bence, somon, mor formalara 10 basar. sade ve şık

k13091-1.jpg

üç formayıda begenmedim ama içlerinde en hoşuma giden bu

Siyah formayı nasıl bir teknikle çektiyseler Store'un sitesinde güzel görünüyor. Birazdan çıkıp bakacağım store'a. Kendi gözümle göreyim bir de. Belki Bonus kartsız alırım bir şeyler. Şans dileyin renktaşlar. :D

Parçalı forma neden ters? Yakası neden parçalı değil? Arkası neden parçalı değil? Kollarının uçları neden parçalı değil?

Siyah dünyanın en berbat forması.

Sarı fena değil.

Tüm formaların kolları berbat, dökük.. Böyle gerzek iş mi olur anlamıyorum valla ya....

Lan bi de dalga geçer gibi parçalı formayı Metin Oktay a atfen yaptık demiyorlar mı ulan sinir oldum yok böyle bişey ya.

Güzel görünmesinin tek nedeni arma ve rengin siyah olması

Özgün bir çizim olmadıkça yemişim nike'ını elitini.

Ne geldiyse başımıza bu elitlerden geldi lan

beyler formalar elit forma degil suan cunku nike bir seneden onceden calisiyormus duyduguma gore seneye daha guzel formalar bizi bekliyor. Bu senede bence idare eder. Siyah formayi alirim.

ben şunu anlamıyorum,parisde moda haftasına hazırlık etmiyor bu markalar,alt tarafı forma tasarımı ediyorlar,kafa yorsalar 1 haftada,anket etseler 1 ayda hazırlanırdı formalar.

Ben yıllarıdr şunu istiyorum,bu forma işi ankete bağlansın,sponsor firma kimse nike ama adidas farketmez yapsın 8-10 tane tasarım ankete tabi tutsun en fazla oy alanlar kullanılsın o sezon.Nasılki nba all star seçmeleri halk tarafından ediliyor bu forma işinide taraftar belirlesin,icabında resmi site üyelerinin anketine sunulsun böyle bir çalışma yapılırsa sanırım tüm taraftar nezlinde beğeni olacak,aksi halde vakit yokdu,yok şöyle böyleydi olaylarına inanmıyorum ben..hiç bişey yapmasaydı nike sadece stnadar parçalı ve düz sarı ile kırmızı forma yapsaydıda taraftar tutardı.bence çok sallama yapmışlar ama buna rağmen güzel formalar,elbetteki daha güzelleri olabilirdi ama bu geç çalışmaya katıldık laflarına inanmıyorum ben..

tamam karar verdim siyah alıyorum.en güzeli o!

beyler resmi siteye katalog değil özel tasarım elit forma istiyoruz diye mail yağdıralım en azından seneye güzel forma çıkarırlar

Klübe mail atalım. Sarı formayı satışa çıkarsınlar.. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt