Melih Acar
Sarı Üye
- 22 Haziran 2011
- 442
- 0
- 976
Cevap: Forma Lansmanı Yapıldı
sanırım...
Antreman tshirt mi o?
sanırım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antreman tshirt mi o?
formalar kötü almayalım diyenler galatasaray sevginiz bu mudur?
Sarı forma Ekim ayının başından itibaren, günlük giyim koleksiyonu ise Ağustos ayı itibarıyla satışa sunulacak.
Kesin bilgi mi kardeşim?
Resmi sitede yazıyor..
Evet iste bunu protesto etmeliyiz beğenmediği halde alanlar da bir ayrı yani tam destek diye artislik uğruna kendileri çok zengin oldukları için havaya 100 tl 65 tl atmamızı istiyorlar ... Bir tane de bize alın zengin arkadaslar ok
Arkadaşlar Fatih Terim'in açıklamalarını dinlemeden elit kategori konusunda laf söylemeyin...
Evet iste bunu protesto etmeliyiz beğenmediği halde alanlar da bir ayrı yani tam destek diye artislik uğruna kendileri çok zengin oldukları için havaya 100 tl 65 tl atmamızı istiyorlar ... Bir tane de bize alın zengin arkadaslar ok

aga nerden izliyorsun yada birileri yazabilirmi buraya imparatorun görüşleri nelerdir
FT: "Bu sene Nike kısa zamanda iyi bir iş ortaya koydu formaları beğendim, seneye Nike elit kategorideyiz ona göre tasarımlar sunacaklar"
ben siyah formayı diğerlerinden daha az beğendim ama gidip onu alıcam. bu benim taraftarlık görevimdir. klubüme katkı yapmam gerek.
Ben Galatasaraylıyım demekle olmuyor bunlar. ne çok zenginim ne de fazladan dışarı vercek param var ama Galatasaraylılığımı göstericem ve alıcam...