Forma Lansmanı Yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forma Lansmanı Yapılıyor

formalar kötü almayalım diyenler galatasaray sevginiz bu mudur?

su ana kadar 6 tane forma aldim ben

bu yil almayacam forma o gunluk giyilecekleri alirim alsamda

sebebine gelince bizi eses le ayni tutuyor nike

tepki koymayakmi

bize ozenle yaklasmalari lazim bence

Cevap: Forma Lansmanı Yapıldı

gercekten en güzeli sarı forma olmuş

Arkadaşlar Fatih Terim'in açıklamalarını dinlemeden elit kategori konusunda laf söylemeyin...

Nike ın ticari kaygıları var tabi bize forma yaparken. Galatasaray cok buyuk klup hayrına forma yapalım demiyorlar heralde. Bu sene avrupada yokuz buyuk transfer olmayacak gibi. Ayrıca adidas tan nike a geciş oldugu için ilk formalar kotude olsa yeni marka oldugu için belli olcude satış potansiyeli var. Bunları dusunerek yapıyorlar.Seneye cl ye gidersek buyuk transferlerle satış potansiyelinin daha buyuk oldugunu goruyordur nike ve elit formaları seneye bırakıyordur buyuk ihtimal.Şoyle diyim bu sene mesela nike a gectiğimiz için parçalı satıcaktır ters parcalı olsa bile ama seneye nike parçalıyı doğru yapar nike ambleminide beyaz yapar. Ozaman parçalısı yine bir satış rakamı yakalar.(tabi parçalı ne olursa olsun satılır ama ayrıca sırf formanın guzelliğinden dolayı alan taraftar sayısı cok fazla nike ın hedef belirlediklerinden bazıları bunlar tabi)

Sonuc olarak nike bu sene katalog forma cıkardı ve kaliteli malzeme kullanmadı ozellikle siyahta(zaten fiyatından da belli) Bence nedeni daha oncede soyledigim gibi yeni markaya gecişteki satış potansiyeline guvenme, avrupada olmayışımız ve buyuk transferler olmayışı nike ın ucuz uretip ucuza satma politikasına gecmesinde buyuk rol oynamıştır.Seneye farklı olacaktır.

A2 siyah formayi yüklerken hata olustu...

Evet iste bunu protesto etmeliyiz beğenmediği halde alanlar da bir ayrı yani tam destek diye artislik uğruna kendileri çok zengin oldukları için havaya 100 tl 65 tl atmamızı istiyorlar ... Bir tane de bize alın zengin arkadaslar ok

ben siyah formayı diğerlerinden daha az beğendim ama gidip onu alıcam. bu benim taraftarlık görevimdir. klubüme katkı yapmam gerek.

Ben Galatasaraylıyım demekle olmuyor bunlar. ne çok zenginim ne de fazladan dışarı vercek param var ama Galatasaraylılığımı göstericem ve alıcam...

şöyle bir şey çıksa satış patlaması olurdu lan :D

Beyler bu arada Nike'ın bir avantajını daha görüyoruz hep beraber.. Siyah forma 64 lira parçalı 99 lira yani bu demek oluyor ki adamlar satış yapabilmek için fiyat indirimi yapıyor.. Daha fazla forma sattıracağı anlamına geliyor.. Sanırım o 74 lira yazan da sarı formanın fiyatı.. Fiyatlar da böyle güzel olduğuna göre bize düşen gerekli desteği vermek ve forma almak.. Adidas parçalıyla diğer aslanlı formanın fiyatını aynı tutunca herkes parçalı almıştı mesela o yüzden bu fiyat farkı önemli bir değişiklik.. Bunu göz ardı etmemeliyiz.. Ben de şu anda sarıya diktim gözlerimi bakalım en yakın zamanda almayı düşünüyorum..

Evet iste bunu protesto etmeliyiz beğenmediği halde alanlar da bir ayrı yani tam destek diye artislik uğruna kendileri çok zengin oldukları için havaya 100 tl 65 tl atmamızı istiyorlar ... Bir tane de bize alın zengin arkadaslar ok

artık sosyal medya ve sözlüklerdeki(ekşi..) tepkiler çok önemli bu tip markalar için..gerekeni yapmalıyız..gelecek sene böyle çıkartamazlar..yoksa yatacak yerleri olmaz :sopa:

aga nerden izliyorsun yada birileri yazabilirmi buraya imparatorun görüşleri nelerdir

FT: "Bu sene Nike kısa zamanda iyi bir iş ortaya koydu formaları beğendim, seneye Nike elit kategorideyiz ona göre tasarımlar sunacaklar"

ben siyah formayı diğerlerinden daha az beğendim ama gidip onu alıcam. bu benim taraftarlık görevimdir. klubüme katkı yapmam gerek.

Ben Galatasaraylıyım demekle olmuyor bunlar. ne çok zenginim ne de fazladan dışarı vercek param var ama Galatasaraylılığımı göstericem ve alıcam...

alın arkadaslar alın ama alırken eger begenmiyorsanız tepkinizide gösterin daha iyisini talep edin ki sizi adam yerine koysunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt