Forma Lansmanı Yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forma Lansmanı Yapıldı

Ne yapalım ekime kadar bekleyeceğiz ama aşık oldum diyebilirim Sarı formaya:tiphat:

4b947550.png

şu t-shirtlerle a2 formalarını nerden görebilirim.lansmanın sadece son kısmını izleyebildim

Evet önemli olan armadır ama bu işin de albenisi olur biraz.Sarı forma haricindekileri beğenmedim.En azından parçalı formayı düzgün yapsalardı.Tam bi hayal kırıklığı..

Kulübe katkı vermek istiyorsanız berbat bir formaya 100 TL verceğinize 100 TL'lik atkı, çorap eldiven vs ne istiyorsanız alın. Bu berbat formaları satın almak kulübe daha fazla zarar verir.

Mertcan'ın dediği gibi sarı formanın üzerine ince çizgiler olsaydı süper olurdu. Bam başka bir şeye dönüşürdü forma.

klübe destek olma vaktidir en azndan FT nin dedikleri göz önüne alınarak bu yıl için hoşgörülmelidir

ben siyah formayı diğerlerinden daha az beğendim ama gidip onu alıcam. bu benim taraftarlık görevimdir. klubüme katkı yapmam gerek.

Ben Galatasaraylıyım demekle olmuyor bunlar. ne çok zenginim ne de fazladan dışarı vercek param var ama Galatasaraylılığımı göstericem ve alıcam...

ii

Takımınla alay eden bir firmaya tepki göstermek te taraftarlık gorevindir ... Ya da belki değildir seni bilemem..

seneye elit kategorideymişiz

Parcali hic olmamis. Sari daha satilmiyor. Simdilik Siyah forma cok satar. Bende Türkiye'ye gittigimde bir Sari forma alacagim. :)

FT: "Bu sene Nike kısa zamanda iyi bir iş ortaya koydu formaları beğendim, seneye Nike elit kategorideyiz ona göre tasarımlar sunacaklar"

ya bilmiyorum hangi katagoriye koyucaklar ama ibb trabzon eskişehirle aynı katagoriye koymasınlar benim için yeterli hatta forma yapmadan önce 2 3 taraftar forumlarına göz atarlarsada tadından yenmez + olarak güncel modayıda takip etsinler afedersiniz ama çuval gibi forma

ha tebrik ediyorum yigidi öldür hakkını yeme tanıtılan günlük ürünler gayet hoştu ben klubume katkıyı o ürünler üzerinden yapmayı düşünüyorum

Sevkiyat : 2011 - 2012 sezonu formalarımız, 25.07.2011 Pazartesi günü (GSBonus kart ile verilen siparişler öncelikli olarak) sevk edilecektir.

Baskı : İsim ve numara baskı işlemi yoğunluk nedeniyle ilerleyen günlerde aktif edilecektir.

Not : Beden ölçülerini kontrol ederek sipariş vermeniz önemle rica olunur.

Garanti Süresi : 1 Ay

Yurt Dışına Satış : Var

Eklenme Tarihi : 16 Temmuz 2011 Cumartesi

Çok abartmayın bu forma işini beyler. Formalarımız çok iyi olmasada güzel. Biz kulube katkı vermek için alıyoruz bu formaları, görunuş için değil.

Hem Fatih Terimde dedi ileriye formalar daha farklı olacak.

Şu siyah forma nasıl kabul edilebilir..Ayıptır ayıp....Adamlar freiburgla bizi bir tutmuşlar..Yapsana Mancester uniteda o formayı göreyim ben seni..Yada Portaya...

Parçalı forma konusuna hiç girmiyorum..Birde utanmadan Metin Oktay tasarımı diyorlar..Ya biz yanlış biliyoruz parçalıyı yada şu klübün başına gelen yöneticiler işi bilmezlikte master yapıyorlar..Bu arada nerede parçalının altındaki beyaz şort,kırmızı tozluk.Bir kerede doğru iş yapın dişimi kırıcam..Birazcık sarı beğenildi o da daha sonra çıkacak..

ya bilmiyorum hangi katagoriye koyucaklar ama ibb trabzon eskişehirle aynı katagoriye koymasınlar benim için yeterli hatta forma yapmadan önce 2 3 taraftar forumlarına göz atarlarsada tadından yenmez + olarak güncel modayıda takip etsinler afedersiniz ama çuval gibi forma ben

ha tebrik ediyorum yigidi öldür hakkını yeme tanıtılan günlük ürünler gayet hoştu ben klubume katkıyı o ürünler üzerinden yapmayı düşünüyorum

Slim-fit konusunda Türk halkının genel vücut tipi göz önünde bulundurulmuş olabilir :D Adamın kocaman göbeği var slim forma giyince çok komik oluyo bazen :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt