Forma Lansmanı Yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forma Lansmanı Yapıldı

Sarı forma neden yokmuş arkadaşlar.

Ellerindeki pet şişe yeterli değilmiş.. :p

Şaka bir yana pazarlama stratejisi gibi duruyor. İlk önce siyah formayı sattırıp, ondan sonra sarı formayı satışa sürmek isteyebilirler. Galiba sarı formanın ilgi odağı olacağından onlarda haberdarlar.. :)

haftaya gidip inadına siyah forma alıcam yanına parcalı alabilirm

A2'de bütün tanıdık isimler kaybolmuş yahu, yep yeni yüzler gordum...

Ben simdi internetten siparis edicem hangi beden kararsiz kaldim arkadaslar

Siyah formayı da bu sarı forma ile aynı yapsalardı ne kadar güzel olurdu, bu rezalet kalıp nedir? Yakalar, iğrenç kırmızı şeritler zevksizlik örneği.

ii

Takımınla alay eden bir firmaya tepki göstermek te taraftarlık gorevindir ... Ya da belki değildir seni bilemem..

Nike'ın takımımla alay eder bir durumu yok. bundan önce gördük formaları. mor-turuncu-krem-pembe vs. bunlar alay eder gibi formalardı.

çok kötü bir forma ortaya çıkmış olsa emin ol mailide atardım tepkimide gösterirdim ama yinede Gsstore'den yapabiliceğim katkıyı yapardım şüphen olmasın..

forma olmasa bile bugün bende en cok iz birakan tanitim,sagol

ve_iste_yeni_dd86b_400.jpg

ve_iste_yeni_48d43_400.jpg

A2 Formalari bunlar. 3.Formalari yok herhalde ?

Önümüzdeki sezon mükemmel formalar bekliyorum Nike. Fatih Terim bile kesin konustu ;)

g-sarayin_yeni_formalari_8c0ee_400.jpg

A2 formaları müthiş yahu :S bu siyah daha güzel bunu satsınlar kesin alırım

siyah formada şöyle güzel bir aslan resmi veya gs amblemi sarı renkte iyi olmazmıydı çaprazlama...

ülkersiz formalar satışa sunulacak mı?

Hayal kirikligina ugradim. Nike a protesto maili ( Nike Hollanda ) yollayacagim. Fark ettigim kadari ile burda cogu arkadasimiz memnun degil. Eger yoneticilerde izin verirlerse, forum adina mail atmak isterim. Bunun etkisi bir kisi gonderilmis mailden daha fazla olur cunku.

Ellerindeki pet şişe yeterli değilmiş.. :p

Şaka bir yana pazarlama stratejisi gibi duruyor. İlk önce siyah formayı sattırıp, ondan sonra sarı formayı satışa sürmek isteyebilirler. Galiba sarı formanın ilgi odağı olacağından onlarda haberdarlar.. :)

Haklısın. Neyse parçalı alalım bari bir tane. Ekimde de sarı alırız. Birde 2. yarıya beyaz forma çıkar belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt