Formula 1 Takip Başlığı | Norris Şampiyon Oldu

Gelişim süreçleri çok kritik olacak şu an Mercedes'in avantajı var fakat sezon uzun olur.

Mercedes ve Ferrari 2 şer sürücüyle iyi data topladılar, Mclaren ve Redbull 1'er sürücüyle tamamladı.

Aston Martin'e diyecek bir şey yok bu sezonu unutsunlar adamlar araç soğusun diye pite gir çık yapıyorlardı.

Sizin sürdürülebilirliğinize de, çevreciliğinize de.. Ulan dünyanın, ortadoğunun anasını b.lleyen adamlar tutturmuşlar daha çevreci F1 diye..

Uzunca bir süredir ilk defa bir yarışı Bein Connect'te, geriden gelerek ve ileri sardırarak takip ettim.

Bu saçmalık için en güzel tanımı Verstappen yaptı : Steroid'li Formula E

Mercedes, adamlar yapmış diyeceğim ama zaten beklenen bir şeydi.. Zaten bu dangalak kurallar silsilesi, bu takım yer etkili araçlarda çuvalladı diye getirildi.

Ferrari, araç çok iyi göründü.. Start performansı inanılmaz.. Ancak pit ekibi daha ne kadar saçmalayabilir diyorsun, hep daha fazlasını yapıyorlar. Umarım aracın hakkını verirler. Russell'ı şampiyon göreceğime, Hamilton'u görmeyi yeğlerim.

McLaren, hard lastik performansı berbattı. Zaten Mercedes ve Ferrari'ye göre 1 pit stop fazla yaptı. Zak Brown yarış öncesinde, aktarma organları ve batarya kullanımında bu hafta sonu sorun olduğunu söyledi. Güncellemeler ile birlikte takım toparlayacaktır ancak bu sezonun favorisi değil..

Redbull, sıfırdan bir motorla yine ön gruptalar.. Audi gibi Redbull da takdir ve saygıyı hak ediyor. Verstappen ve Hadjar ile yine iddialı olacaklardır.

Tebrikler ise Arvid Lindblad'a.. Çaylak sezona 4 puanla başlamak.. Onun için daha iyisi olamazdı..

Ferrari ekibi az akilli olursa sampiyon cikarirlar. Ama Lewis ama Leclerc.

Hele Hamilton manyakti bee

Loic Serra şasi olarak inanılmaz bir araç çıkarmış tüm virajlarda çok iyi performans sergiliyor batarya konusunu çözebilirsek her şey mümkün özellikle frenlemenin az olduğu ve şarj doldurmanın çok zor olduğu bir pistte abartılı bir fark oluşmadı.

Lewis için açıkçası sevindim sonunda istediği tarz bir araç var umarım güncellemelerle beraber geriye değil ileri adımlar atılır.

Yarisa dogru duzgun bakmadim.Bu rezalete her gün ana avrat sövecegim.Butun dunyada ciddi tepki var umarim izlenmeler cakilirda ebelerininkini görürler.Çinin arka düzlugunde yasanacak faciayi keyifle izlerim rezil rusva olursunuz insallah kodumun mallari

Yarisa dogru duzgun bakmadim.Bu rezalete her gün ana avrat sövecegim.Butun dunyada ciddi tepki var umarim izlenmeler cakilirda ebelerininkini görürler.Çinin arka düzlugunde yasanacak faciayi keyifle izlerim rezil rusva olursunuz insallah kodumun mallari
Çinin düzlüğünde yolda kalanlar net olur o batarya yetmez :asd:

Geri
Üst Alt