Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam bu mesajı okudum, yayını açtım ve Sainz dalgalanmadan dolayı çok hız kaybettiğini söylediGeçen hafta Leclerc'in Kanada GP'de kullandığı arka kanat burada da iyi çalışıyor hatta Sainz'da geçti diye biliyorum ki arka kanat güncellemesi baya işe yaramış gibi gözüküyor özellikle porpoising sorununu baya çözmüşler.
S virajlarda çok dalgalanma oluyor düzlükte tam tersi yok düzlük sonunda hızlı yön değiştirmelerde araç acayip zıplıyorTam bu mesajı okudum, yayını açtım ve Sainz dalgalanmadan dolayı çok hız kaybettiğini söyledi![]()
Aynen, burada alacağımız sonucu çok merak ediyorumS virajlarda çok dalgalanma oluyor düzlükte tam tersi yok düzlük sonunda hızlı yön değiştirmelerde araç acayip zıplıyor![]()
Sezon için ya tamam ya devam ilk 2 sırayı alırsak iyi olur alamazsak geçmiş olsunAynen, burada alacağımız sonucu çok merak ediyorum
Sainz yarış temposunu yükseltiyor giderek, bir şekilde ilk 3 içinde 2 pilot ile bulunmamız gerekiyorSezon için ya tamam ya devam ilk 2 sırayı alırsak iyi olur alamazsak geçmiş olsun
Verstappen kamerasından bakıyorum da adamlar kusursuz araç yapmışlar 1 gram porpoising yok şunu bizde çözsek müthiş olacakSainz yarış temposunu yükseltiyor giderek, bir şekilde ilk 3 içinde 2 pilot ile bulunmamız gerekiyor
Kesinlikle, şu yeni düzenleme can sıkmadan sorunu çözebilirsek harika olurVerstappen kamerasından bakıyorum da adamlar kusursuz araç yapmışlar 1 gram porpoising yok şunu bizde çözsek müthiş olacak
updullah#BritanyaGP
3. Antrenman: 2 Temmuz Cumartesi, 14:00
Sıralama Turları: 2 Temmuz Cumartesi, 17:00
Yarış: 3 Temmuz Pazar, 17:00