- 3 Temmuz 2012
- 138.382
- 87.138
- 5.338
basitti 10 tur drs ile gecemeyen pilot bugun pilotlugu bıraksın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-2 hatası dışında Sainz bugün dört dörtlük sürdü bence. Öndeki aracı takip etmek, kirli havada DRS'e rağmen hala çok zor. RB ayrı bir seviye şu an. Büyük güncellemeler umarım bu farkı eritir bizim içinYine curve exit de 0.2 kaybetti inanilmaz
Valla bu arabayi hamiltona ver, gecmisti sc sonrasi. Sainz pushlamadi hic1-2 hatası dışında Sainz bugün dört dörtlük sürdü bence. Öndeki aracı takip etmek, kirli havada DRS'e rağmen hala çok zor. RB ayrı bir seviye şu an. Büyük güncellemeler umarım bu farkı eritir bizim için
ham perez verstappen leclerc arasından pilotaj olarak kimi önde görüyorsun üstat merak ettim1-2 hatası dışında Sainz bugün dört dörtlük sürdü bence. Öndeki aracı takip etmek, kirli havada DRS'e rağmen hala çok zor. RB ayrı bir seviye şu an. Büyük güncellemeler umarım bu farkı eritir bizim için
Ham-Verstappen-Leclerc-Perez diye gider sıralama.ham perez verstappen leclerc arasından pilotaj olarak kimi önde görüyorsun üstat merak ettim
f1i yeni yeni takip etmeye basladım başarıda pilotaj araç %sini kestiremiyorum hala
Verstappen diğerlerine hayrına ileri sürücülük dersi verir.ham perez verstappen leclerc arasından pilotaj olarak kimi önde görüyorsun üstat merak ettim
f1i yeni yeni takip etmeye basladım başarıda pilotaj araç %sini kestiremiyorum hala
Adam bildiğin tertemiz sürdü, ara sektörlerde bile kusursuza yakındı araç, nasıl pushlamamış yahu. ERS'i doldurup doldurup geldi, Ferrari'nin sorunu DRS alanına gelene kadar yol tutuş olarak RB gibi güven vermemesi, RB yere çok daha yakın Ferrari'den. Aracı da bariz hızlı, tüm verilere yansıyor bu. Hem Max hem de Sainz limitlerde sürdüler. Ferrari'nin güncellemeye ihtiyacı olduğu bariz ve bu yunuslanma sorununu çözmesi gerekiyor acil. Max'in yarış konforu ile de Ferrari ve Mercedes pilotlarının yarış konforu arasında uçurum var, bunu da hesaba katmak gerekiyor 0.1 içinde yarışıldığını düşünürsek.Valla bu arabayi hamiltona ver, gecmisti sc sonrasi. Sainz pushlamadi hic