- 13 Ekim 2014
- 108.786
- 58.413
- 4.588
Bakalimyarın 18.00'da ak kara belli olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakalimyarın 18.00'da ak kara belli olacak
bu sene kım aldı yıne mı versappenYes. Biz olamazsak ferrari olsun dicem, adamlar daha boktan
Evet şike + para aklama ilebu sene kım aldı yıne mı versappen
bizim bebelerde kabul etmiyor pole pozisyonu alacagımızı ( lec - sainz)Yarin pole bizde. Sainz agir bir hata yapmazsa ikinci siradan baslar.
adamlar tasarım için redbull dan diger geliştirmeler içinde mercedes den baya adam transfer etmişler zaten lawrance Stroll -2023 ü hedef koymuştu ve alonso yu da almasından belliydiBunlar neyi dogru yapti, ferrari + mercedes neyin icine etti?
Hos bizim bi zeropod malligimiz var, ferrari ne bok yiyo, adam yine spin atti
ferrarinin stratejisti denen mal herif düzgün pozisyonlar düzgün stratejiler yapsaydı ve binotto denen hain de motorun saglamlıgını saglasaydı verstappen zor alırdı şampiyonluğu3-4 yarışla şampiyon belli olmaz öyle olsa geçen sezon Leclerc 3 yarış sonunda 40 puana yakın farka sahipti. Önemli olan sezonda araç gelişim sürecidir antrenmanlarda kimin ne kadar depoyla turlar attığı bilinmiyor ya da ne kadar motor gücü saklandığını takımlar hariç kimse bilmiyor. Kendi tahminim Aston Martin Mercedes'le aynı seviyede olduğu Ferrari 1 adım önlerinde Redbull da 2 adım önlerinde gözüküyor. Aston gelişim sürecini de doğru yönetirse o 2 adımı da kapatabilir. Mercedes için sorun bambaşka o sidepod tasarımıyla başarılı olamayacaklar muhtemelen gelişim konusunda en zorlanacak takım Mercedes olacak.
Yarin 19 gibi kutlamalara beklerim. Hic olmadigi kadar sahlaniyoruz bu sezon.Üstad şu pozitifliğinin sadakasını bana pasla da ihya olayım.
Geçen sene birçok faktör vardı ilk olarak Ferrari de Avusturalya'da dayanıklılık sorunu çıktı sonrasında İmola yarışı bittikten sonra yunuslama ile ilgili FİA araçların yükseltilmesini istedi zaten Redbull da yunuslama yok denecek kadar azken Ferrari tabanını yükseltince araç lastik yeme canavarına dönüştü. Bunların yanı sıra pit stop ve strateji sorunlarıyla bir çok yarış mahvoldu.ferrarinin stratejisti denen mal herif düzgün pozisyonlar düzgün stratejiler yapsaydı ve binotto denen hain de motorun saglamlıgını saglasaydı verstappen zor alırdı şampiyonluğu
Yarin pole bizde. Sainz agir bir hata yapmazsa ikinci siradan baslar.
Yarin 19 gibi kutlamalara beklerim. Hic olmadigi kadar sahlaniyoruz bu sezon.
Bu kadar hizli olacagini düsünmedim. Rbden de aldilar tamamda bu cok hizli olduadamlar tasarım için redbull dan diger geliştirmeler içinde mercedes den baya adam transfer etmişler zaten lawrance Stroll -2023 ü hedef koymuştu ve alonso yu da almasından belliydi
Yarin 19 gibi kutlamalara beklerim. Hic olmadigi kadar sahlaniyoruz bu sezon.