Formula 1 Takip Başlığı

Her türlü podyum yapacaktı verstappen ama şu kararı anlamakta zorlanıyor insan izlerken sanal güvenlik aracını sok 1 turda zaten o aracı içeri alırsın. İnanılmaz bi karar.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamiltondan çaldıkları şampiyonlukta da böyle oldu. aradaki arabaları çıkarmışlardı. Safi redbull için çalışıyorlar. inanılmaz bir karardı sc

Her ne kadar fia RB için yarışı yönlendirse de, bu Mercedes ve Ferrari'nin arabalarının çöp olduğu gerçeğini de değiştirmiyor tabii.

ferrari beni güldürüyor

Ferrari ve mercedes çöp de RB araçlarının bu kadar iyi olmaları bütçe sınırını aşıp aşmadıkları konusunda da şüphe uyandırıyor. hele de geçen yıl bütçe sınırını aştıkları ortaya çıktıktan sonra.

Bu arabanın 2 yıldır hileli olup olmaması insanın kafasını kurcalıyor. Bilmem kaç yüz bin dolarcık yemek parası falan diye geçiştirdiler. Belki bi 10 yıl sonra bu dönemde şike yapıldığı ortaya çıkar da o zaman da geç olur

Bir perez bir verstappen en hızlı turu atıyor. Bıraksınlarda bi kapışsalar keşke.

Tur başına 1,8 fark ne la yuh! Uzay mekiği mi sürüyorsunuz.

burdakiler de griddeki herkes de maxın zaten 1. olacağını biliyordu. Fiadakilerin de bildiğini tahmin ettiğini sanıyorum. zaten en güçlü arabaya sahip iyi bir sürücü var ortada. sen desteklemesen de kazanacak. Bir de adamı destekleyince hiç bir eğlencesi kalmadı yarışın. Verstappen 1 tur geride başlasın yine alır. Otomobil o kadar kusursuz kendisi de bu otomobilden tam performans alacak kadar kaliteli.

Fia araplara geçtiğinden beri bu tür şikeli kararlar alıyorlar. Zaten 20. turda kapattım, o kadar bayık ve durgun bir yarış oluyor. Bu sporu mercedes dominasyonun ikinci 5. yılında bırakmıştım sert dominasyondan dolayı. 2-3 yıldır tekrar başladım da bu şekil giderse aynı filmi izlemeye gerek yok

Bu ferraride aynı tas ayni hamam bir bok olmaz bunlardan. Adamlar leclerci sainz'in arkasında lastiklerini eritti öne almadi yarışının içine etti. Devam edin böyle yeteneksiz sainzi desteklemeye, aferin size.

Geri
Üst Alt